• Jubileum-rotator-30

10 Jaar Stichting Vaarwens

Vaarwens 10 jaar 1
TIJD VOOR DE TOEKOMST!

"Hadden we maar geld als water, dan hadden we morgen een eigen Vaarwens schip. Het water is er al, nu nog het geld."

Om alle individuele vaarwensen te kunnen blijven vervullen, moet er een eigen aangepast Vaarwens schip komen. Omdat elke cent die we krijgen naar de Stichting gaat, en de Stichting elke cent die ze krijgt gebruikt om haar zieke gasten een mooie dag op het water te geven, durven we te bedelen: financiële bijdragen, bedenken en realiseren van initiatieven waar geld mee binnengehaald wordt (statiegeld van lege flessen; opbrengst rommelmarkt, sponsorloop, darttoernooi, viswedstrijd, roeimarathon, bridgetoernooi), legaten, schenkingen, winstpercentage.

Denk mee. Doe mee. Durf mee. Duw mee. Dram mee. Droom mee.

Klik op bijgaande link of direct doneren: NL17INGB0005659179 tnv Stichting Vaarwens ovv Meander VI

www.whydonate.nl

De start:
Eind maart 2007 vervulden Evert en Inge hun eerste vaarwens van een terminaal meisje van 16 jaar. Ze voeren een hele dag met haar, haar gezin en naasten met hun varende huis de Meander V en na afloop wisten ze het... "Dit is wat we gaan doen!"

Tien jaar:
En zo is het begonnen. Eind maart 2017 is het tien jaar geleden dat ze deze dag maakten en ondertussen hebben honderden mensen in hun laatste levensfase samen met hun naasten een dag aan boord van de Meander V doorgebracht.

De toekomst:
De aanvragen worden zo veelvuldig dat het tijd wordt voor een uitwijkmogelijkheid. Dat zien we in de vorm van een eigen vaarwens schip, dat naast de Meander V inzetbaar zal kunnen zijn en wordt bemand door ons en ervaren schippers en vrijwilligers.

Eigen wensschip:
Een eigen schip biedt de Stichting de volgende voordelen:
* De continuïteit van Stichting vaarwens wordt gewaarborgd
* Er kan 7 dagen per week, 52 weken per jaar gevaren worden
* Bij ziekte, pech of calamiteiten is er een reserveschip inzetbaar
* De Meander V en haar bewoners worden minder vaak belast
* Het nieuwe schip is volledig aangepast voor haar vaardoel
* Er kan vanuit verschillende locaties gevaren worden

Financiën:
Onlosmakelijk hierbij is het inzamelen van de benodigde financiën.
Na gesprekken met fiscalisten, ontwerpers en bouwers, verwachten we de som van
€ 500.000,- nodig te hebben om het nieuwe schip te realiseren.
Daarvoor worden door onze ambassadeurs en speciale sponsor wervingseenheden acties ondernomen. U zult ons daardoor ongetwijfeld tegenkomen bij acties en in het nieuws.

Wat kunt u doen:
U bent de belangrijkste schakel in deze keten. Zonder donaties en sponsoren kunnen we geen vaarwensen vervullen voor hen die niet lang meer hebben en nog één keer het water op willen.
Bedenk een actie, neem contact met ons op of vul gewoon de donateurs kaart in en stuur deze naar ons op.
Alle beetjes helpen en wij zorgen voor de rest.

HELP ONS OM VAARWENSEN TE REALISEREN VOOR HEN, DIE NIET VEEL MEER TE WENSEN HEBBEN...

modulefotoos 50