header2
 • Header-Meander-14
 • Vaarwens-Headers-4
 • Vaarwens-Headers-7
 • Vaarwens Headers 25
 • Header-Meander-7
 • Vaarwens-Headers-5
 • Vaarwens-Headers-19
 • Vaarwens-Headers-8
 • Vaarwens-Headers-13
 • Header-Meander-2
 • Header-Meander-13
 • Vaarwens-Headers-6
 • Vaarwens-Headers-18
 • Vaarwens-Headers-3
 • Vaarwens-Headers-17

Loflijke initiatieven 2022


Jaar 2022


Sloepenteneders 2Sloepen en Tendersborrel leverde mooi bedrag op:

Afgelopen zondagmiddag waren onze geweldige vrijwilligers Frans en Ingrid namens Vaarwens present bij de gezellige Sloepen en Tendersborrel. Tijdens dit gezellige evenement waren er diverse initiatieven met het doel om onze mooie stichting te steunen … en of dat is een succes was! Er is maar liefst € 1.153,- opgehaald voor Stichting Vaarwens! Zo fantastisch! Hiermee kunnen weer mooie vaarwensen in vervulling worden gebracht.Veel dank aan Frans Compeer voor de organisatie van dit evenement. Aan Yoney en Mario van Verschuur watersport voor de gastvrijheid, de gratis smakelijke catering en het die middag beschikbaar stellen van de powerboot. Aan Berry en Bianca van Sloepen En Tenders en aan Sylvana van Vugt media voor de vlaggenbijdrage van € 188. En niet te vergeten aan iedereen die heeft bijgedragen aan deze mooie middag en de fantastische opbrengst.

Onze dank is heel groot! 


Plafondplaten 2Weer een prachtig initiatief.

Ons 'Floating Office' (het kantoor) klonk wat hol en dat was lastig als twee mensen tegelijk aan het telefoneren zijn. De fa. BAZFelt bracht volledig gratis akoestische panelen na de nodige metingen om het geluid te dempen en ze zijn geïnstalleerd door Niels en Jan Willem van Jachthaven Naarden. Met succes! Dank beiden voor het plaatsen en BAZFelt voor de sponsoring.

Dit bedrijf wordt door ons van harte aanbevolen.


Motor beurtMotor weer een grote beurt:

Hulde aan onze dagschipper, onderhoudsmonteur, sponsor en alleskunner Foeke, die gisteren na de hele dag te hebben gevaren in de bloedhete machinekamer geheel gesponsord (inclusief materiaal) de John Deere weer een grote beurt gaf en andere klusjes aan boord deed.

Foeke, we zijn blij met je!

SunscreenSunscreen gemaakt!

Wát hebben we toch een geweldige vrijwilligers bij Vaarwens. Na een intensieve vaarwens repareerde Frouk de uitgescheurde ritsen van de kuiptent en maakte ook nog een zeer efficiënt zonnescherm achter de kuipramen. Velen krijgen het namelijk te warm in de zon achter het tentzeil en Frouk signaleerde dat. Ze besloot zelf er een oplossing voor te maken waarbij je wel naar buiten kunt kijken, maar amper naar binnen!

Frouk, je bent een topper!

cheque bedragLezing levert mooi bedrag op:

Geweldig, vrijwilliger, schipper en spreker Alex Hoeve hield een lezing voor de Rotary Club Geldermalsen Waalkant
en mocht een cheque ontvangen van € 550,- U weet het dus, bent u lid van een serviceclub, dan kunnen wij een een lezing van een uurtje of een avondvullend programma verzorgen.

Dank aan Alex en de Rotary voor hun inzet en sponsoring.

DankWát weer een prachtige geste:

We kregen het volgende bericht van Laurien: "Voor hun Gouden Huwelijk wilden mijn ouders Onno en Leonie Folkers-Bootz heel graag een bijdrage voor stichting vaarwens. Vanuit hun eigen boot bij de KNZ&RV in Muiden zien ze regelmatig de MS Vaarwens uitvaren. Daar hun liefde voor varen zo groot is wilden zij hun geluk graag delen met mensen die ook graag nog één keer uitvaren. Door de donaties van de gasten op het jubileum is meer dan 600 euro opgehaald zodat aan dit prachtige doel bijgedragen kan worden! Laurien"

Dankjewel Onno, Leonie en Laurien.

ICTSecurity ProfessionalsMooie geste:

QA-ICT B.V. ging voor een sticker op op onze promatieaanhanger, maar doneerde anderhalve keer zoveel als de afgesproken prijs voor een sticker. Met dit soort initiatieven zijn we ontzettend blij.

Dank Esther van QA-ICT B.V.

Mooi en dankbaar! Volvo Penta 6

Met de Meander V zijn tot 2020 alle honderden vaarwensen gemaakt en ze is nu reserveschip. Toch heeft ze haar onderhoud nodig en super dat ze weer bedrijfszeker klaar ligt om spoedwensen over te nemen.

Met dank aan Volvo Penta,
Middelzee Motoren en Foeke Tichelaar

Olieverversen FoekeMotor weer gesponsord geserviced:

Geweldig... direct na de vaardag komt vrijwilliger Foeke helemaal vanuit Lemmer langs om in de snikhete machinekamer de motorolie en de filters geheel gesponsord te vervangen. Wát een topper! Dank Foeke, kunnen we weer vele motor/vaaruren maken..

Dank Foeke


Altijd bezig..Jumbo van Boven Kapelle

Janneke Goulooze ging in 2016 met haar zieke man Ton en kinderen een dag mee varen (Vaarwens 401). Het maakte zoveel indruk, dat ze zich met het gezin nog altijd voor ons inzetten. We kregen weer een lief berichtje; “Hallo Inge, de statiegeldbonnen van onze Jumbo waren in januari weer voor mij (Vaarwens) en dit jaar en ik mag €328,70 overmaken. Best leuk hè 😊. Groetjes, Janneke.”

Hulde aan deze toppers die op de achtergrond altijd met vaarwens bezig zijn…


Mooie donatie van 'onze suikeroom'Hans Kuiper

Hans Kuiper is een bekend Counceler en Coach. Hij heeft een warm hart voor Stichting Vaarwens en is al jarenlang bevriend met Evert en Inge. Als hij kans ziet iets voor de stichting of voor hen te doen, grijpt hij de kans met beide handen aan. Zo doneerde hij veelvuldig in geld, maar ook in natura, zoals zijn zeilschip waarvan de volledige opbrengst naar de stichting ging.
Vandaag maakte hij spontaan weer € 5000,- over!

Hulde aan Hans, de ‘suikeroom’ van Stichting Vaarwens...🏆💪

Verjaardag levert mooi bedrag op via Facebookaktie: Donatie Arjan

We zijn volledig verbluft en onwijs gelukkig met de activiteiten van Arjan Verburg vanachter het stuurwiel aan boord van zijn vrachtschip Hyade. Deze topper en al zijn nautische relaties verraste ons al eerder met een enorme donatie. Kijk ook bij 'onze sponsoren' en zie wie er allemaal doneerden! Nu zamelde hij via facebook geld in middels een verjaardagsaktie. Het leverde weer € 504,50 op!

Mede namens vele vaargasten, super bedankt voor deze geweldige actie!

E-mail