header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Boek Evert 12Na ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item: "Het eigen schip"
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  NieuwsbriefDe onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Gerard Holterman wordt nieuw bestuurslid.

  Gerard Holterman BestuurslidMet trots kunnen we u melden dat Gerard Holterman ons nieuwe bestuurslid is geworden. Gerard heeft ervaring van advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering. Zijn expertise is zeer welkom in onze stichting, zeker nu de stichting een professionaliteitsslag maakt i.v.m. de toenemende groei van wensen en een eigen schip gaat bouwen.

  Welkom Gerard!
 • Meander wijkt uit voor het ijs

  Wintervaren 4De Meander V is voor enkele weken uitgeweken naar de Amsterdam Marina want de haven van Muiden vriest dicht. Zodra het weer open is, keren we terug naar Muiden om dit voorjaar van daaruit onze vaarwensen te vervullen. Kijk op Meander aktueel in de zijbalk om de exacte locatie in Amsterdam te vinden.

Asverstrooiingsvaarten

Asverstrooiingen 33

 

 

 

 

 

 

 

Waarom is de Meander het schip dat bij uitstek geschikt is voor de verstrooiing van uw dierbare ?

Lees alles op de site van Meanderships door op de foto te klikken.