header2

Aanmeld schipper

De Meander V ligt in de Marina Monnickendam en maakt van daaruit haar vaardagen.

Het adres is: Marina Monnickendam,  Jachthaven 1, 1141 AV Monnickendam

Vanaf de ringweg rond Monnickendam (N247) neemt u de afslag Noord en dan de eerste afslag (nog voordat u over het sluisje rijdt) linksaf de dijk af naar beneden. U kunt op het kaartje hieronder zien waar meerdere parkeerplaatsen zijn.
Voorbij het Lake Land Hotel (links aanhouden) komt u bij het hek dat meestal gesloten is. Daar kunt u zich melden en dan openen de havenmeesters het om toegang te verkrijgen naar de ligplaats van de Meander V. (Rode lijn op het kaartje volgen)
Mocht er geen toegang zijn, dan kunt u altijd de auto buiten het hek parkeren en ons even bellen, dan krijgt u van ons de toegangscode van het hek.

GRAAG 15 MINUTEN VOOR AANKOMST EVEN BELLEN MET 0653127115, DAN ZETTEN WIJ DE KOFFIEMACHINE AAN.

Plattegrond Marina Monnickendam Mea V

Kaart Marina Monnickendam


VOOR DE LIEFHEBBERS:

U kunt de positie van de Meander altijd traceren op Marine Traffic.com. Klik op het schip hieronder voor een rechtstreekse link.AIS shipping small

* Als de Meander langdurig stil ligt in een haven, verdwijnt ze tijdelijkuit het bestand van het AIS systeem. Zodra ze weer vaart, komt er informatie vanaf het schip en dan kunt u ons weer vinden in de schepenlijst van MARINETRAFFIC.COM.