Help ons en doneer ook...

Geachte lezer,

Dank dat u op deze pagina hebt geklikt en voornemens bent om ons te ondersteunen met uw donatie. Er zijn verschillende manieren om te doneren, maar u kunt ons ook machtigen om periodiek uw donatie van uw rekening af te schrijven. U kunt het donatieformulier onderaan downloaden, invullen, in een enveloppe doen, frankeren en op de post doen. Wij zorgen voor de rest.
Namens ons en onze vele vaargasten, alvast veel dank voor uw bijdrage!

U kunt hier rechtstreeks aan de stichting doneren door op de rode knop te klikken.

Donatiebutton 3

Om snel en eenvoudig periodiek of éénmalig te doneren, kunt u ook op het onderstaande logo van Whydonate klikken.

Logo Whydonate 2

U kunt ook gewoon geld overmaken op onderstaand rekeningnummer.

IBAN: NL17 INGB 0005 6591 79

t.n.v. STICHTING VAARWENS.

ANBI vaarwens
De donatie is aftrekbaar van uw fiscaal inkomen vanwege onze ANBI status. Lees alles hierover door op het logo te klikken.

U kunt ook het donatieformulier downloaden, het invullen, het opsturen, en wij regelen de rest.

Help mee een dag doneren