header2

Vaarwens in de media

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


2019: Gooi TV maakte opnames van de vaardag van Rob. Hij lijdt aan ALS en veel is hem al ontnomen. Toch genoot hij nog één keer van zijn Vaarwens. Met dank aan Gooi TV en Toos en Frits, die de prachtige beelden maakten.2019: Al twaalf en half jaar vaart Stichting Vaarwens met mensen in hun laatste levensfase, waarbij ze veelvuldig in beeld is gebracht. Ter ere van dit jubileum maakte Joke Vink een leuke compilatie van de beschikbare beelden die in deze voorgaande jaren zijn geschoten. Dank voor deze compilatie Joke en dank aan alle camerateams die het beeldmateriaal hebben gemaakt.
Team Vaarwens2019: Evert en Inge kregen zendtijd van omroep PIM om de stand van zaken betreffende de ontwikkelingen rond het nieuwe vaarwensschip en de gratis aangeboden expositieruimte op de 'natte Hiswa' Met dank aan Ron Burgering van omroep PIM voor de prachtige beelden.


2019: Op 4 april werd de kiel gelegd voor het nieuwe eigen vaarwensschip, zodat Evert en Inge hun 'huis' (de Meander V) weer terug hebben, want hun huis wordt nu bijna 100 keer per jaar ingezet voor een vaarwens. Watersport TV maakte er een leuke impressie van. Dank daarvoor aan Eric van Staten.


2019: Evert en Inge zijn vrijdagmorgen 26 april 2019 met een smoes naar de studio van AT5 te Amsterdam gelokt voor zogenaamde opnames over hun levenswerk 'Stichting Vaarwens'! Het bleek een heel andere dag te worden dan ze hadden verwacht... De familie ten Cate (voormalige vaargasten) had het stel aangemeld voor een Koninklijke onderscheiding. Gefeliciteerd Evert en Inge


2019: Omroep PIM maakte samen met onze ambassadeur Luzette Kroon een prachtige reportage van de Unox Nieuwjaarsduik te Zandvoort op Nieuwjaarsdag 2019! Ga er maar voor zitten want het duurt een half uur, maar het is geweldig!! Dank Omroep PIM, Luzette, alle vrijwilligers en alle donateurs/zwemmers.E-mail

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


Evert en Inge waren in het programma 'Holland Vaart' van Watersport Tv. Een 17 minuten durend leuk programma over Monnickendam. Evert en Inge zijn in gesprek op 4.25 minuten na de sttart.Maart 2020: De maidentrip van de MS VAARWENS is op video vastgelegd. Met dank aan Peter Hans (PHV Productions Harlingen) die meevoer en belangeloos deze reportage maakte. Ook vrijwilligers Foeke en Hanno veel dank voor het overvaren.
Maart 2020: Evert was te gast in het radioprogramma 'Zin in weekend' van de KRO NCRV op NPO Radio 5

Evert StudioFebruari 2020: We maakten een korte film over de doop en de maidentrip van ons fonkelnieuw vaarwensschip de 'MS VAARWENS'
E-mail

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's2018: RTV Noord Holland zond op 13-9 een prachtige reportage uit over het werk van Evert en Inge van Vaarwens. Kijk en overtuig uzelf van het nut van onze stichting, die louter draait op giften van sponsoren en derden:2018: Evert en Inge willen graag assistentie bij het maken van hun vaarwensen. Omroep Max maakte een korte reportage over het paar en hun schip, waarvoor heel veel dank, zeker aan Hannie Borgman
voor het tippen van de redactie.2018: Een mooi portret van Inge en Evert, gemaakt door Roos Elkerbout en gepubliceerd bij RTV NoordHolland.2018: Op 6-8-2018 werd de ondernemersprijs, gewonnen door Willem Slot van de Fa. van Geemen uit Monnickendam, overhandigd aan Evert van Stichting Vaarwens. Willem besloot het bedrag te verdubbelen, wat resulteerde in een tweede cheque. Daarnaast kregen we van de 'Oldtimer tractor tourrit' een derde cheque uitgereikt. Omroep PIM maakte er mooie beelden van.


2017: Evert en Inge waren bij RTL in de 5 uur show op 16-11-2017


2017: Prachtige 11 minuten durende impressie van Stichting Vaarwens, gemaakt door LOVE TV (Lokale Omroep Volendam Edam) met speciale dank aan Jannie​ en cameraman Ron.2017: Stichting Vaarwens bestond op 2-2-2017 tien jaar en vierde haar jubileum. Hart van Nederland maakte een nieuwsitem van onze stichting en zond het 's avonds uit. Hiervan de beelden.


2017: Omroep PIM maakte tijdens ons 10 jarig jubileumfeest prachtige opnames van de voorbereidingen. Het geeft een geweldig beeld van wat al onze vrijwilligers, sponsoren en andere medewerkers voor ons hebben gedaan om dit jubileum tot het prachtige evenement te maken waarop we nog jaren met veel trots en plezier terug kunnen kijken.


2017: Watersport TV maakte tijdens het 10 jarig jubileumfeest een mooie impressie van het geweldige evenement.


E-mail

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


2016: Tijdens de vaarwens van ALS patiënt en gitarist Philippe de Lange, (vaarwens 396) speelde topgitarist Jan Akkerman een huiskamerconcert van ruim 20 minuten. Alle amateurbeelden die tijdens dit historische optreden met telefoontjes en tablets zijn gemaakt, zijn door Chris Everts Media gesponsord samengesteld en gemonteerd tot een prachtig moment van intens samenzijn. U kunt het hele concert hieronder bekijken. Dank Chris!!


2016: De Russische staatsomroep maakte een documentaire over 'Last Wishes in Holland' dat op 3-8 op de Russische televisie werd uitgezonden. In het programma komen de Stichting Ambulance Wens en Stichting Vaarwens beiden aan bod. In de documentaire van bijna 30 minuten komt Stichting Vaarwens tegen het eind in beeld. Hierbij het fragment met SVW.


2016:  Evert en Inge waren in het programma 'Geloof en een hoop liefde' van de EO op 11 februari. Hier het fragment van het paar en de stichting:

 


2015: Teijin Aramid helpt Stichting Vaarwens, gemaakt door Maters & Hermsen Journalistiek maakte een mooie film van Vaarwens.


2015: Omroep PIM maakte een 22 minuten durend prachtig verslag van de Ride with pride voor Stichting Vaarwens. Er kwamen 164 motoren naar de Meander V om het bijeen gereden bedrag te overhandigen. Het is absoluut het kijken waard! Dank aan omroep PIM voor het mooie beeldmateriaal.

E-mail

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's2014: Naar aanleiding van de vaarwens met Kimberley monteerde cameraman Jaap van Willigenburg een mooie promo voor onze stichting. Het geeft een mooi beeld van ons werk.


2014: Deze beelden zijn in 2014 gemaakt door SBS 6 voor het programma Hartje Zomer. Kimberly haar vaarwens werd verfilmd...


2014: Voor het programma "Geld maakt gelukkig" bij SBS 6 werden er opnames gemaakt. U kunt het filmpje hieronder bekijken.


2014: Deze video is opgenomen door RTV Oost tijdens Sail Kampen in april


2014: In Maart waren Evert en Inge te gast bij Hour of Power.


2013: Op 6 november vroeg Marcella haar man ten huwelijk aan boord van de Meander V. Telegraaf TV was er bij...


2013: Op 14 oktober voer Omroep PIM een dag mee met de familie Wesselius en maakte mooie beelden. Ga er maar voor zitten want de uitzending duurt ruim een half uur...


2012: Evert maakte zelf een filmpje met filmmateriaal van de Fam. Dijkstra dat tijdens een vaardag was gemaakt. Een mooie compilatie van foto en filmbeelden...

E-mail

Meer artikelen...