Bestel- en downloadpagina van promotiemateriaal

Op deze pagina kunt u vrij flyers, folders en logo's downloaden als promotiemateriaal voor Stichting Vaarwens. Indien en een leuk initiatief hebt, schroom niet om via de contactpagina ons even te vragen om meer materiaal. Alvast dank voor uw initiatief.

Vaarwensvlaggetje.Vaarwensvlaggetje
We hebben een vaarwensvlaggetje (geusje) van 15 X 30 cm laten maken om de stichting te kunnen steunen en om meer bekendheid te kunnen geven aan de stichting op het water en verder...
Bestel een vlaggetje en steun Vaarwens.

Maak € 10,- over op rekeningnummer IBAN: NL17INGB0005659179 van Stichting Vaarwens onder vermelding van "Vlaggetje"
en we sturen je z.s.m. een vlaggetje op...

Vergeet niet het adres bij de betaling te vermelden, anders kunnen we niets verzenden!!!

Wolkenschuif 3Wolkenschuif.
We hebben voor Stichting Vaarwens een wolkenschuif gemaakt waarmee je zelf het weer aan de hand van de wolkenlucht en de windrichting het weer kunt voorspellen. De handige gadget heeft in 90 % van de gevallen gelijk! Geen weerkundige meer nodig!! Leuk cadeautje?
Koop de wolkenschuif en weet wanneer je de was moet binnenhalen... De opbrengst is voor Stichting Vaarwens.

Maak € 10,- over op rekeningnummer IBAN: NL17INGB0005659179 van Stichting Vaarwens onder vermelding van "Wolkenschuif"
en we sturen je z.s.m. een wolkenschuif op...

PDF bestand van de donatieformulier (Printklaar A4)Help mee een dag doneren

U kunt deze kaart uitprinten, invullen, in een enveloppe doen, frankeren en aan ons zenden. Wij regelen de rest. Kijk ook op onze pagina 'Schenkingen en legaten' voor uw belastingvoordeel. Alvast dank voor uw bijdrage.

Donatieformulier.pdf

PDF vaarwenskalenders voor 2017Kalender 2017 Vaarwens logoKalender 2017 Meander VKalender 2017 Vaarwens

GRATIS

pdfKalender_2017_Vaarwens.pdf