header2

Loflijke initiatieven pagina 50

Jaar 2020
 

Onderhoudsbeurt gesponsord!Motor beurt

Onlangs - gaf na de vaarwensdag - onze vrijwilliger, schipper en onderhoudsmonteur Foeke de motor een grote beurt. Foeke had de hele dag gevaren en het was warm in de machinekamer. Toch dook hij er in en zorgde voor nieuwe olie, filters en al wat dies mee zij. Alle materialen zijn daarbij ook nog door hem gesponsord! We zijn dankbaar voor zulke vrijwilligers!

Super Foeke!!!!


Sponsoring promotiemateriaal door Flottweg BV.Banners

Er was dringend behoefte aan promotiemateriaal als stoepborden en banners, alsmede corona voorzorgsmaatregelen zoals desinfectie dispensers e.d. Onze voorzitter en eigenaresse van Flottweg BV besloot ons alle materialen volledig te sponsoren.

Onwijs veel dank Liselotte!

Actie FB groep 'Sloepen en Tenders' levert spontane donaties op:Vlag en kussen

De Facebookgroep 'Sloepen en Tenders' begon een actie met biedingen op een vlag en een kussen. Het resultaat was dat velen spontaan gingen doneren. Zo ook Jasper de Jonge van de fa. Nautiflex die spontaan € 100,- doneerde.
Dank voor deze enthousiaste actie...


Geweldige donatie!Donatie Batavier

Gonnie en Marten Post van de ZRMV Jachthaven de Batavier de Nifrik deden een geweldige inzamelingsactie voor #Vaarwens en ze kwamen de opbrengst persoonlijk overhandigen. Er werd maar liefst €2135,- voor ons bijeengebracht.

Chapeau voor alle donateurs!

Gedoneerde spulletjes voor nieuw kantoor:Mirte spullen donaties

Prachtig... we hebben een nieuw kantoor en spontaan krijgen we een telefoontje van Mirte of we nog iets nodig hebben. Inge begint op te noemen en gisteren werden de spullen gebracht. Tevens kwam Danny met een mooie kachel, gedoneerd door Gimeg Nederland B.V. aan. Ook zeer welkom. Ach... er zijn zoveel mensen die ons helpen.

Hulde aan alle sponsoren en donateurs. Samen maken we het mogelijk...

Headsets voor de MS Vaarwens:Headset

Rochus Hoogendoorn is onze nieuwe vrijwilliger/schipper van de MS Vaarwens en hij vond dat de communicatie vanachter het roer met de maat aan dek beter kon, zeker met harde wind of veel rumoer. Zijn ervaring op gigaschepen met een headset vindt hij een perfecte oplossing en hij besloot ons samen met olie en tagrijnhandel Kieboom te Werkendam een setje te schenken.

Dank toppers!

Luxaflex 5Dure jaloezieën kostprijs opgehangen:

De firma Snoek Mooier Wonen uit Volendam leverde alle verticale jaloezieën kostprijs en monteerde ze allemaal gratis voor de vele ramen van ons nieuwe vaarwensschip. Een 'monnickenwerk' maar het resultaat mag er zijn.

Dank voor de sponsoring en inzet toppers!

Dure hijsinstallatie geschonken:Takel 2

Van Waterland Yacht Service kregen we deze erg kostbare Harken Blocks met hijslijn als takel om de patiënten met de tillift boven het toilet te verplaatsen. Mede namens vele toekomstige vaargasten die er gebruik van zullen moeten maken,
dank voor deze mooie donatie!