header2

Loflijke initiatieven pagina 51

Jaar 2021


Schoonmaakspullen geschonken!ROVEQ jpg

De Vaarwens en de Meander V liggen onder de rook van Schiphol en Amsterdam met veel fijnstof vervuiling met als resultaat, op zwarte spinnenpoepjes lijkende roetstippen, dat haast met geen enkel schoonmaakmiddel te verwijderen is. De firma ROVEQ kwam tijdens een poetsbeurt langs en doneerde speciaal zeep, melamine pads met houders en andere spullen om het zonder al te veel kracht te kunnen verwijderen.

Hulde aan dit spontane initiatief!

Onderhoudsbeurt gesponsord!Motor beurt

Onlangs - gaf na de vaarwensdag - onze vrijwilliger, schipper en onderhoudsmonteur Foeke de motor een grote beurt. Foeke had de hele dag gevaren en het was warm in de machinekamer. Toch dook hij er in en zorgde voor nieuwe olie, filters en al wat dies mee zij. Alle materialen zijn daarbij ook nog door hem gesponsord! We zijn dankbaar voor zulke vrijwilligers!

Super Foeke!!!!


Sponsoring promotiemateriaal door Flottweg BV.Banners

Er was dringend behoefte aan promotiemateriaal als stoepborden en banners, alsmede corona voorzorgsmaatregelen zoals desinfectie dispensers e.d. Onze voorzitter en eigenaresse van Flottweg BV besloot ons alle materialen volledig te sponsoren.

Onwijs veel dank Liselotte!

Actie FB groep 'Sloepen en Tenders' levert spontane donaties op:Vlag en kussen

De Facebookgroep 'Sloepen en Tenders' begon een actie met biedingen op een vlag en een kussen. Het resultaat was dat velen spontaan gingen doneren. Zo ook Jasper de Jonge van de fa. Nautiflex die spontaan € 100,- doneerde.
Dank voor deze enthousiaste actie...