Loflijke initiatieven pagina 52

Jaar 2021

Benefietactie voor overleden kameraad...Benefiet Tom den Elzen

Niels, Remko en Chantalle organiseren de laatste wens van Tom den Elzen. Tom (vaardag 787) zijn wens was namelijk het organiseren van een benefietfeest om zo geld in te zamelen voor de eigen stichting Kinderkoningsdag én voor Stichting Vaarwens. Bestel dus ook één van de heerlijke wijnen bij Niels...

Dank voor jullie inzet Niels, Remko en Chantalle.

Verjaardag wordt mooie donatie:Hans K

We danken onze vriend Hans Kuiper die voor zijn 75ste verjaardag een donatie van maar liefst € 750,- overmaakte.

Onwijs veel dank Hans.

Opbrengst boek voor VaarwensBoek Johan 2

Johan OpdeCoul heeft al tijden geleden een leuk boek geschreven, waarvan Evert het manuscript mocht ontvangen. Bijna 10 jaar later heeft hij er echt boek van gemaakt om te schenken aan familie en vrienden met het verzoek om een donatie over te maken aan Stichting Vaarwens. De eerste donaties komen al binnen!

Dank lieve Johan en Jeannette