Loflijke initiatieven pagina 54

Jaar 2022

Mooie donatie van 'onze suikeroom'Hans Kuiper

Hans Kuiper is een bekend Counceler en Coach. Hij heeft een warm hart voor Stichting Vaarwens en is al jarenlang bevriend met Evert en Inge. Als hij kans ziet iets voor de stichting of voor hen te doen, grijpt hij de kans met beide handen aan. Zo doneerde hij veelvuldig in geld, maar ook in natura, zoals zijn zeilschip waarvan de volledige opbrengst naar de stichting ging.
Vandaag maakte hij spontaan weer € 5000,- over!

Hulde aan Hans, de ‘suikeroom’ van Stichting Vaarwens...🏆💪

Verjaardag levert mooi bedrag op via Facebookaktie: Donatie Arjan

We zijn volledig verbluft en onwijs gelukkig met de activiteiten van Arjan Verburg vanachter het stuurwiel aan boord van zijn vrachtschip Hyade. Deze topper en al zijn nautische relaties verraste ons al eerder met een enorme donatie. Kijk ook bij 'onze sponsoren' en zie wie er allemaal doneerden! Nu zamelde hij via facebook geld in middels een verjaardagsaktie. Het leverde weer € 504,50 op!

Mede namens vele vaargasten, super bedankt voor deze geweldige actie!