header2

Loflijke initiatieven pagina 14

Jaar 2015

 

Vaarwenskleding gesponsord geschonken en bedrukt.Vaarwenskleding

Geweldig gebaar! We kregen Vaarwens kleding van de fa: http://www.bristol.nl/nld/ dat gesponsord werd bedrukt door: http://www.schoolkleding.nl/. Superblij en dankbaar met onze mooie outfit!

 

Meander ligt op Muider vlootdagen.Muider vlootdag

Een prachtige tweede paasdag trok veel bezoekers op de Muider vlootdag. De Meander V mocht er ook liggen en genoot veel aandacht van het publiek. Er werden stapels van Evert's boeken verkocht en aan donaties kwam er ruim € 460,- binnen!

Met dank aan alle vrijwilligers die ons vandaag hebben meegeholpen.

 

Donateurs Maart 2015AntiekeKassa

In maart werden er donaties gedaan door:
Propan Kursum B.V, Mw. Elsenhout, Fam. Quint, Dhr. Mak, Fam. de Bruin, Dhr. Valken, Mw. Veldman-de Rover, Baptistengemeente Roden en Pelt Beheer B.V.
Tezamen bracht men ruim € 867,55 bijeen!!

Namens ons, en al onze dankbare vaargasten heel veel dank voor uw steun!

 

Troostberen voor onze vaargasten.Beertje

We hebben van www.goodbears.nl een doos met 25 prachtig lieve troostberen gekregen. Ze zijn echter nog naakt! Wie heeft een idee of suggestie om ze leuk aan te kleden met een matrozenpakje/sjaaltje met ons vaarwens logo?

Dank voor deze prachtige bijdrage!

 

Spinning Marathon voor Vaarwens.Spinningmarathon 2015 4

Er werd gefietst bij Sportrade te Paterswolde onder de bezielende leiding van coach Freddy Hartlief, tevens initiatiefnemer! Van 18.00 tot 22.00 uur werd er gefietst op stevige muziek van o.a. ACDC terwijl de beelden van Stichting Vaarwens voorbij kwamen ter motivatie voor deze zware race. Sommigen fietsten 3 uren achtereen!!
Er werd maar liefst € 950.- bijeen gefietst.

Dank lieve ex- dorpsgenoten van Evert voor deze fantastische actie!!

Omslag_Wie_vaart_beleeft_thumb