header2

Loflijke initiatieven pagina 35

Jaar 2017

friend shipiiEén vlaggetje voor een vaardag

De familie Vanaudenhove is een fanatiek watersportende familie. Ze varen met een No Limit Ship, waarin volgens hen geen 'vaarwensvlaggetje' mag ontbreken. Naast dat hun bedrijf (Euro Shoe Group) een deel van onze vaarwenskleding sponsorde, doneerden ze maar liefst € 500,- ( het bedrag voor één vaardag) voor één vaarwensvlaggetje.

Dank lieve Kenneth en Monique

396 Philippe 057Groot bedrag ingezameld tijdens uitvaart:
Onze vaargast Philippe de Lange (vaardag 396) leed aan ALS en kreeg tijdens de vaardag een huiskamerconcert van wereldgitarist Jan Akkerman aan boord van de meander V. Philippe overleed op 20 december 2017 aan zijn ziekte en tijdens de uitvaart werd er een inzameling gehouden. Stichting Vaarwens mocht maar liefst € 1000,- ontvangen.

Dank lieve Philippe, rust zacht.

MelodyKoor doneert aan Vaarwens

Het interkerkelijk koor ‘Meldoy’ uit Monnickendam houdt op te bestaan maar er werd besloten om gezamenlijk nog een aantal goede doelen te sponsoren van het overgebleven kasgeld. Onze vaarwens vrijwilliger Frans de Jong mocht een presentatie geven en dat leverde maar liefst € 1700,- op!

Dank kerk en koor uit Monnickendam voor deze geweldige geste.

Kassa 24Stichting steunt stichting:

De Stichting Pieter Houbold Fonds vergaderde op 27 november j.l. , waarbij wederom werd besloten Vaarwens financieel te gaan ondersteunen. Er werd maar liefst € 2500,- gedoneerd.
Een geweldige geste waarvoor veel dank.

AgeethGeweldig en groots....

Het watersportende en varende echtpaar Jeroen en Ageeth Huisman haalden een bedrag van maar liefst € 5500,- op tijdens het jubileum van hun beider 50ste verjaardag, gecombineerd met hun 25 jarig huwelijksfeest en tevens het 85 jarig bestaan van 'beddenspecialist Huisman'!
Hulde aan deze mensen en alle gulle gevers die dit fantastische bedrag bijeen brachten voor Vaarwens.

Mont Ventoux 2017 2Prachtige cheque van Stichting Mont Ventoux

Ingrid Foppen nam afgelopen vrijdagavond voor Evert en Inge de honneurs waar bij de uitreiking van de Stichting Mont Ventoux cheques.  De cheque van maar liefst €2500,- nam ze graag voor ons in ontvangst.

Dank voor ieders inzet en dank aan alle sporters die zich hebben ingezet bij de Stichting Mont Ventoux voor de prachtige opbrengst t.b.v Vaarwens.