header2

Loflijke initiatieven pagina 28

Jaar 2017


Lezing levert gevulde collectebus op!Herensocieteit Wieringewerf

Weer een mooi initiatief! Vrijwilligers Alice en Nico Berger gaven een lezing over Vaarwens op de herensociëteit Wieringewerf. Ze gingen met de collectebus rond en en zamelden € 262,90 in!

Dank voor jullie inzet en dank leden van de Sociëteit.Belpa uit Harderwijk sponsort electronica:Scheidingstrafo

Zwaar klusje... Onze scheidingstransformator (een apparaat dat - om veiligheidsoverwegingen - de stroomtoevoer naar het schip gescheiden houdt van het wal net) had het begeven. We kregen spontaan een geheel nieuwe trafo volledig gesponsord van de fa: Belpa uit Harderwijk, waarvoor zeer veel dank. Nu moet het 65 kilo zware apparaat nog onderin het schip... Mooie klus voor een verregende dag!
Dank voor dit superinitiatief!


Mooie Facebookactie:Van zolder geplukt

Vandaag heb ik, dankzij jullie, een mooie bedrag kunnen doneren aan de Stichting Vaarwens .. voor het mooie werk wat zij doen !Ik zet de teller weer op "nul".. en ga vrolijk verder sparen.. voor een "nieuw" doel.. Wat dat wordt laat ik jullie zeker weten !! Bedankt voor jullie "koopjes", waardoor ik weer weg kan geven !!!

Dank voor dit prachtige doelmatige loflijke initiatief!

Er stond een prachtig bericht op Facebook:Kerstkaartje

Lieve mensen, mijn kerst- en nieuwjaarswensen aan jullie zijn oprecht gemeend...maar jullie krijgen ze niet meer geschreven in een kaart. De honderd euro stort ik op de rekening van het meer dan geweldige doel STICHTING VAARWENS. Hoe goed voelt het, hoe fijn is het een bijdrage te kunnen leveren aan een mooie , onvergetelijke en vaak o zo waardevolle dag aan zij die niet meer beter kunnen worden. Zeg nou zelf; Daar kan toch geen kerstkaart tegen op!?

Het initiatief werd door velen opgevolgd en er werden meerdere donaties gedaan!

Dankjewel Lidy en alle lieve mensen die hebben gedoneerd...