header2

Loflijke initiatieven pagina 34

Jaar 2017

Stienus uitvaartUitvaart in teken van Vaarwens…
Onlangs voer een goede kennis en voormalig buurman van Evert een dag met zijn naasten mee. Stienus verloor de strijd tegen twee onoverwinnelijke ziektes tegelijk, een ongelijke strijd! Toch genoot hij van wat hem geboden werd en ging met groot genoegen mee varen op vaarwens 527. Een paar weken later sliep hij in en wilde op zijn uitvaart graag donaties voor vaarwens. Het bracht € 618,20 op..
Dank en vaarwel Stienus, sterkte lieve familie

Godert en MachteldWandelen voor Vaarwens.
Godert en Machteld maakten een lange wandeltocht door woeste landschappen met een flinke rugtas op hun schouders. Ze besloten een euro per kilometer voor Vaarwens bijeen te lopen. Ze liepen een zware tocht van 150 kilometer! Vandaag kwam het bedrag van € 150,- binnen.
Dank toppers, een mooi initiatief.

Donaties FransMooie inzet...
Frans Van der Vorst ondernam de afgelopen tijd mooie acties bij o.a. het Jazzfestival Loosdrecht, de Schippersdag, het Dijkfestival Loosdrecht, een donatie Notariaat Wijdemeren, een stukje loten verkoop voor Westland etc.. Een aantal ingezamelde bedragen kwamen al in eerdere posts voorbij, maar vandaag werd de collectebus geleegd en er werden plannen gesmeed voor nieuwe acties. De collectebus leverde € 463,35 op en in totaal haalde Frans ruim € 1600,- aan donaties op voor SVW.
Een TOPPER!

Fimke tassenTassenverkoop actie voor SVW
We kregen een lief berichtje op Facebook: “Hallo Stichting Vaarwens, ik heb laatst een actie gehouden voor het verkopen van tassen en de opbrengst hiervan wil ik aan jullie doneren i.v.m. steunbetuiging aan een vaargast van jullie en we weten hoe goed jullie met dit geld om gaan.”  Fimke maakte de opbrengst van € 157,50 over!
Zeer veel dank Fimke

StatafelsTwee statafels gekregen:
De fa. Deegen &zoon nam het initiatief op zich om ons volledig gesponsord te voorzien van een eigen permanente beurs- en evenementen outfit. We kregen twee prachtige statafels met 'rokken' en meer...
Wederom veel dank voor dit prachtige initiatief!

Harry van Wijk BootserviceBootservice Harry van Wijk steunt SVW
Harry komt op vele jachthavens en voert onderhoud en reparaties aan schepen uit. Hij volgt ons al een tijdje, maar bij het zien van de Meander V als hij in Jachtheven Waterland is, besluit hij ieder kwartaal te gaan doneren voor dit prachtige doel, want zoals Harry ons zei: “Ik weet wat het kost om zo’n schip in de vaart te houden!”
Dank voor je bijdrage Harry!