header2

Loflijke initiatieven pagina 41

Jaar 2018


De Neptunus is verkocht!Bootje verkocht 1
Onlangs schonk vriend Hans Kuiper ons zijn zeiljacht voor de verkoop en de volledige opbrengst was voor Stichting Vaarwens. Velen waren betrokken bij de verkoop ervan, zo maakte Jasper een mooie advertentie, zo voer Sander het schip van Stavoren naar Monnickendam, zo stelde Jachthaven Waterland een gratis ligplaats ter beschikking voor de verkoopperiode, zo poetsten Lucien en Sander het hele scheepje op, zo kocht een enthousiast paar de Neptunus, regelde Lucien de bezichtigingen en verzorgde de algehele overdracht. In totaal leverde met de extra donatie van Hans Kuipers deze actie bijna € 5000,- op!

Dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt.

Ride 2018 35Ride with Pride oktoberride rijdt € 634,50 bijeen!

De toerrijders van ‘Ride with Pride’ maakten vandaag 7 oktober hun jaarlijkse ‘oktoberride’ voor Stichting Vaarwens. Vanwege de slechte weersvoorspellingen en keuze uit meerdere ritten, bleef de opkomst ietwat achter op 2016 toen er maar liefst 164 deelnemers waren, maar desalniettemin brachten deze 55 rijders onder het motto “voor elkaar, met elkaar” maar liefst € 634,50 voor onze stichting bijeen. Evert en Inge reden op deze mooie zondag naar Den Oever, waar hen een prachtige zak met geld werd overhandigd…

Chapeau mooie motorrijders, jullie zijn stuk voor stuk toppers!

Vierdaagse lopen voor Vaarwens:Mea vierdaagse 1
Tijdens de vierdaagse 2018 liep Mea (net zelf genezen van de kanker) de wandeltocht o.a. voor Stichting Vaarwens. Ze liep maar liefst € 1434,65 voor ons bijeen. Wat een topper!!!
Dank voor je inzet lieve Mea.

Het regende cheques in Monnickendam...Ondernemersver. Waterland 11
Gisteravond werd de ondernemersprijs, gewonnen door Willem Slot van de Fa. van Geemen uit Monnickendam, overhandigd aan Evert van Stichting Vaarwens Willem besloot het bedrag te verdubbelen, wat resulteerde in een tweede cheque. Daarnaast kregen we van de 'Oldttimer traktor tourrit' een derde cheque uitgereikt. Daarna gin de collectebus ook nog rond!  In totaal mochten we € 872,50 ontvangen
Dank, namens vele ongeneeslijk zieke vaargasten aan alle ondernemers en initiatiefnemers van deze fantastische geste...

Braderie KapelleGeweldig initiatief van de fam. Goulouze:
Op de Braderie te Kapelle stonden Maaike en Janneke Goulouze voor Stichting Vaarwens met zelfgemaakte kaarten, tweedehands spulletjes en een verloting. De toppers zamelden € 450,- voor ons in.
Chapeau lieve dames

AngeliqueBraderie levert mooi bedrag voor Vaarwens op:
Angelique stond met Annemieke op de braderie in Naaldwijk en verkocht haar zelfgemaakte spullen voor Vaarwens. De opbrengst was €122.50.
Dank aan Angelique en Annemieke.