Loflijke initiatieven pagina 43

Jaar 2019

Vlaggenverkoop levert mooi donatie op:Vlaggetjes Joke

Deze post zette Joke Vink-Koelewijn op social media. Ze is erg begaan met Vaarwens en doet de vlaggenverkoop.
"Een mooi bedrag van €700,- heb ik naar Stichting Vaarwens kunnen overmaken over 2018! Als Pleziervaarders hebben we dat toch maar mooi voor elkaar gekregen! Op naar een gezellige, zonnige en vooral vlaggende Pleziervaarders dit jaar!Voor meer verbondenheid en herkenbaarheid! Ik heb er in ieder geval een heleboel klaar liggen in verschillende maten! Tot ziens op het water. Varen voor varen!"

Dank voor je inzet Joke.

Nieuwjaarsduik groot succes:Nieuwjaarsduik 1
Gisteren zette een grote groep van onze vrijwilligers zich in tijdens de nieuwjaarsduik te Zandvoort. Het was een geweldig evenement en onze ambassadeur Luzette Kroon (burgemeester van Monnickendam) maakte een korte video van de start. Het leverde een mooi bedrag van € 3097,20 op. Dank aan alle bikkels die de koude duik namen en voor ons doneerden.
Dank aan alle vrijwilligers en donateurs!