• Nieuw-schip-rotator-

Waarom een eigen vaarwensschip?

Een vaarwens is geen luxe:
Het startsein is (helaas enkele maanden verlaat) gegeven! Het bestuur heeft jachtontwerper Jan Visser uit Heeg opdracht gegeven om  met de ontwerfase te beginnen. Het wordt hoog tijd, willen in de komende jaren alle vaarwensaanvragen tijdig kunnen blijven honoreren.

Ik wist hetOnze gasten zijn vaak mensen van de laatste dagen, dus varen met spoed is eerder noodzaak dan luxe!

Waarom:
De aanvragen worden zo veelvuldig dat het tijd wordt voor een uitwijkmogelijkheid. Dat zien we in de vorm van een eigen vaarwens schip, dat naast de Meander V inzetbaar zal kunnen zijn en wordt bemand door ons en ervaren schippers en vrijwilligers.
Om alle individuele vaarwensen te kunnen blijven vervullen, moet er een eigen aangepast Vaarwens schip komen.

De voordelen:
* De continuïteit van Stichting vaarwens wordt gewaarborgd
* Er is altijd een tweede schip voorhanden om een spoedwens in te vullen
* Er kan 7 dagen per week, 52 weken per jaar gevaren worden
* Bij ziekte, pech of calamiteiten is er een reserveschip inzetbaar
* De Meander V en haar bewoners worden minder vaak belast
* Het nieuwe schip is volledig aangepast voor haar vaardoel
* Er kan vanuit verschillende locaties gevaren worden

Financiën:
Onlosmakelijk hierbij is het inzamelen van de benodigde financiën.
Na gesprekken met fiscalisten, ontwerpers en bouwers, verwachten we de som van
€ 500.000,- nodig te hebben om het nieuwe schip te realiseren.
Daarvoor worden door onze ambassadeurs en speciale sponsor wervingseenheden acties ondernomen. U zult ons daardoor ongetwijfeld tegenkomen bij acties en in het nieuws.

Wat kunt u doen:
Omdat elke cent die we krijgen naar de Stichting gaat, en de Stichting elke cent die ze krijgt gebruikt om haar zieke gasten een mooie dag op het water te geven, durven we te bedelen voor: financiële bijdragen, bedenken en realiseren van initiatieven waar geld mee binnengehaald wordt (statiegeld van lege flessen; opbrengst rommelmarkt, sponsorloop, darttoernooi, viswedstrijd, roeimarathon, bridgetoernooi), legaten, schenkingen, winstpercentage.U bent de belangrijkste schakel in deze keten. Zonder donaties en sponsoren kunnen we geen vaarwensen vervullen voor hen die niet lang meer hebben en nog één keer het water op willen.
Bedenk een actie, neem contact met ons op of vul gewoon de donateurs kaart in en stuur deze naar ons op.

Droom mee... denk mee... duw mee... dram mee... doe mee!

"Hadden we maar geld als water, dan hadden we morgen een eigen Vaarwens schip.
Het water is er al, nu nog het geld."

Help en doneer op
NL17INGB0005659179