header2

Nieuwsflitsen

 • Vaarwens vaart 's winters door!

  Amsterdam Marina Vaarwens 2020Per 14-11-2020 is de MS Vaarwens verhuisd naar Amsterdam. Ze werd overgevaren naar de Amsterdam Marina door onze beheerder DirkJan van Geemen en maakt de komende winter van daaruit haar vaardagen. Een prachtlocatie van waaruit onder alle weersomstandigheden gevaren kan worden.
 • Het jubileumboek, een mooi geschenk!

  Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
 • COVID-19 Update:

  CoronaWe varen gewoon door, ook deze winterperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

Stichting Vaarwens Nieuws

15-5-2020: Ulco Proost komt de gelederen versterken

We zijn blij en trots te kunnen vermelden dat we een nieuwe kracht hebben kunnen aantrekken. Ulco Proost was al enige tijd werkzaam bij ons als vrijwilliger en hij heeft zijn sporen reeds verdiend in operations als projectmanager, eventmanager,  eventcoördinator, logistiek en ga maar door. Per 1-6-2020 zal hij officieel bij Stichting Vaarwens de gelederen komen verstreken.
U zult hem in de toekomst ongetwijfeld vaak tegenkomen, want de werkzaamheden van Inge werden dermate veel, dat hij voornoemde taken van haar gaat overnemen, opdat zij zich kan bezighouden met de verwerking van de wensen en de planning.

Welkom in ons team Ulco!
Team en bestuur Vaarwens

Contract Ulco 17

E-mail