Ondersteunende stichtingen en fondsen

• RoparunDe Stichting Roparun heeft ons de kosten voor 25 vaardagen in 2015 gesponsord.

• Mont Ventoux
    Stichting Mont Ventoux heeft ons ook in 2016 fors financieel ondersteund!

• dijkverzwaring-logoDe stichting Dijkverzwaring heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• NBB fonds
    Het NBB fonds sponsorde ons in 2018 met een fors geldbedrag.

• LVC logoDe Landelijke Vereniging van Crematoria heeft ons in 2015 financieel ondersteund met een bijdrage van maar liefst € 10.000,-

• Fentener van Vlissingen
    De Stichting Fentener van Vlissingen heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

Ondersteunende stichtingen en fondsen

Er zijn veel stichtingen en fondsen in ons land. Ze ondersteunen een groot aantal goede doelen, waardoor ons land er heel anders zou uitzien als ze er niet meer waren.
Ook wij mogen dankbaar gebruik maken van de vele instellingen die maatschappelijk nuttige en charismatische doelen als onze Stichting Vaarwens ondersteunen.
Lang niet alle stichtingen en fondsen willen een vermelding op het internet, maar voor die het wel willen, hebben we deze pagina aangemaakt.

Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk voor uw bijdrage.