Ondersteunende stichtingen, fondsen, serviceclubs en organisaties

• Pieter Houbolt fonds
    Het Pieter Houbolt Fonds ondersteunt ons al jaren financieel en doneerde daarnaast ons varende havenkantoor (havenlodge) volledig!

• Ronde Tafel 141De Ronde Tafel 141 Gooi/Eem houdt jaarlijks haar champagne actie middels de verkoop van de befaamde J.M. Goulard Champagne. Het leverde Vaarwens in 2021 maar liefst € 3500,- op.
  • RCOAK
    Het RCOAK heeft ons ook in 2021 weer met tien vaardagen gesponsord.

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

• LVC logoDe Landelijke Vereniging van Crematoria heeft ons al meerdere jaren financieel ondersteund met een forse bijdrage.

• Mont Ventoux
    Stichting Mont Ventoux heeft ons ook in 2016 fors financieel ondersteund!

• ALS

De Stichting ALS Nederland ondersteunde ons in 2016 financieel met een aantal vaardagen.

• Fentener van Vlissingen
    De Stichting Fentener van Vlissingen heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• dijkverzwaring-logoDe stichting Dijkverzwaring heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• logo_rotary_noord

De Rotary Groningen Noord heeft ter gelegendheid van het 7de lustrum in 2009 een groot geldbedrag voor Stichting Vaarwens bijeen gebracht.

• Pieter Houbolt fondsBinnevaart kennis ondersteunt ons financieel en promoot onze stichting bij haar achterban.

• RoparunDe Stichting Roparun heeft in 2020 een forse financiele bijdrage geleverd aan het nieuwe Vaarwensschip

• NBB fonds
    Het NBB fonds sponsort ons al meerdere jaren met een fors geldbedrag.

Er zijn veel stichtingen, fondsen en organisaties in ons land. Ze ondersteunen een groot aantal goede doelen, waardoor ons land er heel anders zou uitzien als ze er niet meer waren.
Ook wij mogen dankbaar gebruik maken van de vele instellingen die maatschappelijk nuttige en charismatische doelen als onze Stichting Vaarwens ondersteunen.
Lang niet alle stichtingen en fondsen willen een vermelding op het internet, maar voor die het wel willen, hebben we deze pagina aangemaakt.

Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk voor uw bijdrage.