Ondersteunende stichtingen en fondsen

• NBB fonds
    Het NBB fonds sponsort ons al meerdere jaren met een fors geldbedrag.

• Fentener van Vlissingen
    De Stichting Fentener van Vlissingen heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• Pieter Houbolt fonds
    Het Pieter Houbolt Fonds ondersteunt ons al jaren financieel en doneerde daarnaast ons varende havenkantoor (havenlodge) volledig!

• Mont Ventoux
    Stichting Mont Ventoux heeft ons ook in 2016 fors financieel ondersteund!

• RCOAK
    Het RCOAK heeft ons in 2020 met een fors geldbedrag.gesponsord.

• dijkverzwaring-logoDe stichting Dijkverzwaring heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• LVC logoDe Landelijke Vereniging van Crematoria heeft ons al meerdere jaren financieel ondersteund met een forse bijdrage.

• RoparunDe Stichting Roparun heeft in 2020 een forse financiele bijdrage geleverd aan het nieuwe Vaarwensschip

• ALS

De Stichting ALS Nederland ondersteunde ons in 2016 financieel met een aantal vaardagen.

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

Ondersteunende stichtingen en fondsen

Er zijn veel stichtingen en fondsen in ons land. Ze ondersteunen een groot aantal goede doelen, waardoor ons land er heel anders zou uitzien als ze er niet meer waren.
Ook wij mogen dankbaar gebruik maken van de vele instellingen die maatschappelijk nuttige en charismatische doelen als onze Stichting Vaarwens ondersteunen.
Lang niet alle stichtingen en fondsen willen een vermelding op het internet, maar voor die het wel willen, hebben we deze pagina aangemaakt.

Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk voor uw bijdrage.