header2

Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes pagina 9

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


 
Lieve Evert en Inge,568 Hettie 40
Jullie hebben voor mij een gewone dag , in een droomdag omgetoverd. Het was geweldig!!!
Zeer emotioneel (voor mij en ons gezin) De traantjes heb ik vaak ingehouden, maar ik denk dat jullie dit wel weten. En Evert wat hebben we gelachen .....HEERLIJK
Ook wil ik de toppers van je bedanken Marijke en Iris, zij stonden elk moment voor ons klaar, eten, drinken en vooral een praatje.
Echt, ik kan het niet in woorden vertellen
JULLIE ZIJN TOPPERS !!😘
Hettie Visser Vaarwens 568


559 Diny 24Beste Evert en Ada,
na een week van bijkomen en nagenieten wil ik jullie nog hartelijk bedanken voor de geweldige dag die jullie me bezorgd hebben. Het zal nog lang in mijn geheugen blijven. Heel hartelijk bedankt. Bijzonder dat jullie me zoveel plezier hebben gedaan.
Veel groeten van Dini
Dini, Vaarwens 559


555 Rina 20Hier even een blijk van dank naar stichting vaarwens
Gister is mijn moeder haar laatste wens in vervulling gegaan. Namelijk nog 1x met haar gezin op een boot het open water op. Mijn moeder maar ook wij hebben de dag van ons leven gehad. We hebben gelachen en gehuild.
Lieve Evert, jij stelde niet alleen jullie (varend) huis voor ons open maar ook je hart.
We zijn jou/jullie, de stichting en alle vrijwilligers en sponsoren enorm dankbaar.
Liefs Jolanda en John: Vaarwens 555


553 Gerrit 62Lieve Inge, Evert, Frans en alle andere vrijwilligers van de stichting Vaarwens en natuurlijk de Meander.
Heel hartelijk dank voor de prachtige, bijzondere en emotionele (lach en traan) dag! Onvergetelijk! Zojuist jullie mooie verslag gelezen, erg mooi geschreven.
Heel veel dank lieve mensen en al het goeds gewenst.
Lieve groetjes,
Gerrit, Maaike, Jorian, Lukas en Dani: Vaarwens 553


550 Jan 48Wat hebben mijn vader en ik een heerlijke dag gehad op de boot. De hele dag omringd met zulke lieve mensen met een hart van goud. Die er echt alles aan hebben gedaan om de dag zo mooi en ontspannen te laten verlopen. Heel erg bedankt jullie zijn echt kanjers!

Monique van Mourik Herlaar: Vaarwens 550


546 Lenie 16Lieve vaarwens mensen,

Ook ik ben en blijf voor altijd dankbaar voor de prachtige dag die jullie mijn man en mij hebben gegeven. Ik koester de herinnering.
Nel van Vulpen: Vaarwens 546


417 Chris S 017Hallo Evert en Inge. Bij deze wil ik je laten weten dat mijn man Chris is overleden. Wij zijn bedroefd dat hij is heengegaan maar zo blij met die mooie dag en de foto's, dat zal ons altijd bij blijven. Hij heeft tot het laatst verteld dat hij de boot had bestuurd en dat was voor ons hartverwarmend om telkens te horen.  Zijn vaarwenspet - die hij dagelijks op had - ligt op de kist... Nogmaals dank. Truus Smits: Vaarwens 417


508 Elly 139Wat een prachtig verslag van de onvergetelijke dag die wij vandaag hebben mogen beleven! Deze dag zal ons altijd bijblijven en de herinneringen koesteren wij de rest van ons leven. Heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!
Schoondochter Charlotte: Vaarwens 508


501 Jannie 002Enorm bedankt voor de geweldige dag, mijn moeder heeft al haar vrienden en zussen al gebeld dat ze het zo ontzettend mooi had gehad! Super hoe jullie dit doen, enorm veel respect voor! Vooral zo doorgaan want jullie doen iets geweldigs voor mensen wat ze nooit zullen vergeten! Tenminste dat geldt zeker voor ons, gelachen en gehuild! Een dag om nog heel lang op terug te kijken. Nogmaals bedankt!
Dochters Lian, Imke en Ellen: Vaarwens 501

495 Francien 143Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken voor het vervullen van deze belangrijke wens van mijn zus Francien. Uit het verslag blijkt duidelijk dat ze, ondanks haar kwetsbaarheid, genoten heeft met haar meest dierbaren. Zonder jullie belangeloze en tomeloze inzet was dit niet gelukt. Met
Zus Claudia: Vaarwens 495


489 Ans 001De vaardag was voor mij , van het allereerste begin tot het einde..... een heerlijk warm bad. Je maakt je een voorstelling maar hebt geen idee wat je kunt verwachten. De aandacht was er volledig voor ons ons, de gasten, zo welkom, alsof we elkaar echt al veel langer kenden. Alles was liefde doorspekt met heel veel humor. Later op de foto's zag ik mijzelf terug, zo ontspannen, genietend en zonder beperkingen. Ik heb nu afscheid genomen van het varen. Met een "big smile "denk ik daar aan terug.
Ans: Vaarwens 489


488 Jaap 007Mijn vader mompelde op de terugweg naar huis nog dat een droomwens was vervuld en viel toen in slaap. Thuisgekomen vervolgde hij de slaap tevreden op bed. Zeer voldaan en gelukkig over deze dag uit van hem.
Zoon Marth: Vaarwens 488


484 Joop 114Heel attent dat er door jullie foto's genomen werden, zo hoefden wij ons echt nergens druk om te maken. Wellicht ten overvloede, het verslag van 'Auteur Vaarwens' is helemaal 'zoals het is/was'. Nu is het voor ons nagenieten van alles wat we met elkaar beleefd hebben.
Echtgenote Dicky: Vaarwens 484


481 Grada 023Wat hebben wij gisteren een fantastische dag gehad bij jullie. De verhalen van Evert waren leuk, grappig en indrukwekkend en ik verheug me nu al om zijn boek te lezen. Inge, jij bedankt voor het afstaan van jullie prachtige onderkomen en voor de laatste mooie foto’s. Ik hoop er nog een tijdje van te genieten.
Grada: Vaardag 481


480 Rob 040Lieve Evert Hiepke en Joke, onwijs bedankt voor de prachtige dag met de Meander en de goede zorgen! Mijn ouders hebben genoten (Kees en ik ook) Heb mijn vader vandaag weer beetje gelukkig gezien...
Dochter Wilma: Vaarwens 480


479 Bianca 089Wat een ongelooflijke geweldige dag. En wat een sympathieke mensen met een hart van goud... echt zoveel van zulk soort bestaan er niet.
Bianca: Vaarwens 479


472 Ans 001Mijn meisje is moe maar gelukkig en raakt niet uitgepraat over die mooie vaardag. Ook ik merk eindelijk een beetje ontspanning. Pam en Evert, dankzij jullie warmte en aandacht kunnen wij weer even vooruit. Heel veel dank hiervoor.
Echtgenoot Gerard: Vaarwens 472


462 Henk B 6Aan boord gekomen had hij meteen een mooi plekje gevonden in het hoekje van de bank. Vanaf dit plekje kon hij alles mooi overzien. Marc en Hans hadden zijn volledige interesse gewekt, omdat ze zoveel over varen weten. Pa had lichamelijk en geestelijk niet zijn beste dag vandaag. Maar het deed me goed dat ik hem zo heb zien genieten en zelfs lachen. En thuis aangekomen bij een kopje koffie, was hij nog deden. En met een brede glimlach zei hij ; "Ja het was een mooi dagje”.
Dochter Jannie: Vaarwens 462


456 Simone 000Evert was een ras verteller. Zijn plaats aan boord is achter het roer ... varen, verhalen vertellen, verzorgen en mensen heel even laten vergeten. Wat zijn ogen zagen konden zijn handen maken. Op onze vraag van wat kan je eigenlijk niet was zijn antwoord; "Mijn mond houden."
Simonette: Vaarwens 456


452 Henk 049De dag heeft onze verwachtingen overtroffen, en een fantastische herinnering is geboren! Het is bijna niet te beschrijven wat het met ons, fam, doet om Henk zo te hebben zien genieten! 9 maart staat in ons geheugen als een dag met een gouden randje, dit neemt niemand ons meer af! Een dank je wel is eigenlijk te simpel, er zijn geen woorden om te omschrijven wat deze dag met ons heeft gedaan!
Echtgenote Hannie: Vaarwens 452