header2

Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes pagina 12

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


713 Hans 21Moe...

Papa heeft inmiddels bijna 24 uur geslapen. Moe van gisteren. Hij is erg verzwakt maar bij elk wakker moment heeft hij het wel over de vaardag van gisteren.

Liefs, Anna,  Vaarwens 713


708 Martijn 32Lieve mensen,

Ik snap nu wat je bedoelde met het van je afschrijven! Wat een hartverwarmende samenvatting en net thuis met tranen in m'n ogen van blijdschap na een geweldige dag. Making memories💞 dank jullie wel bijzondere mensen!

Nog een lieve reactie van Martijn zijn schoonmoeder:

Ben de moeder van Eveline en zit nu te huilen na het lezen van dit verslag ! Heb de voorpret meegemaakt en de hele dag genietende foto's gekregen, zo ontspannen en blij ! Dank jullie heel erg dat jullie dit mogelijk maakten , jullie zijn KANJERS !!!  Vaarwens 708


707 Conny 22"Lieve Evert en Inge,

Vannacht is mijn lieve moeder gestorven. Ik zag dat jullie de brief van haar hebben geplaatst. Ze heeft het deze vrijdag nog geschreven... Zelfs gisteren had ze het nog over jullie en hoe fantastisch het was! Jullie zijn helden en ik zal nooit vergeten dat ze bij jullie thuis mocht komen!

Nogmaals dank. 😘😘😘. Ook dank voor de mooie foto's! Namens Conny, Vaarwens 707


701 Piet 21Lieve Evert Danny Gera en vrijwilligers van wens ambulance,

Wat heeft onze (ome)Piet genoten. Van de rit in de ambulance toch wel beetje spannend en onzeker maar dankzij de expertise van het ambu personeel zonder problemen op tijd in het mooie Muiden. Een dan dat uitzicht, de boot en de vaart. De humoristische verhalen van Evert wat en passie voor zijn boot zijn werk en niet vergeten zijn liefde voor zijn medemens. Dit samen met je vrouw opgestart en zoveel mensen gelukkig kunnen maken in deze fase van hun leven is een gave. Danny en Gera jullie zorg en aandacht viel als een warme deken over ons heen. Jullie hebben niet alleen mijn oom maar ook Joke een mij een onvergetelijke dag bezorgd. Vanuit het diepst van ons hart en hele diepe buiging ontzettend bedankt hiervoor. En Evert, als je mijn naam tegen komt op een schip, zie ik hem graag😁😁 en die quote van de pyjama zonder zakken zit in mijn hoofd. Nogmaals, namens ons bedankt voor deze prachtige dag.

Liefs Eleonore van Rij, Vaarwens 701

700 Johan 22Lieve mensen,

Wat een geweldige dag hebben we gehad! Mijn vader heeft genoten! Hij zit nu na te genieten bij de fotos die nu op de imac staan. Een beter verjaardagscadeau konden jullie hem niet geven. Superbedankt!
Heel veel lieve groetjes, Joke en Hans Maas-de Wit 🥰🥰🥰🥰🥰
Vaarwens 700


691 Aad 28Lieve Evert en Inge
Dank jullie wel allemaal dat jullie dit hebben gerealiseerd voor mijn ouders. Ik ben heel blij dat ik mijn ouders zo blij en gelukkig op de foto zie staan. Ik kan jullie niet genoeg bedanken. Een mooie tekst en geweldige foto’s.
Saskia van der Laan

Dank jullie wel dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt voor mijn vader, met tranen het verhaal gelezen ❤
Erika Van Leeuwen-van Der Laan,  Vaarwens 691Lieve Evert, blonde fee Inge en alle geweldige vrijwilligers,684 Henk 34

Mijn vader Henk heeft een topdag gehad aan boord bij jullie uiterst hartverwarmende personeel op de Meander. Ikzelf (dochter) en de familie die mee was hebben dit als meer dan geweldig ervaren! Wat een prachtige dag was het, zoals Evert zelf ervaren heeft...het hoofd was even zonder zorgen....alleen maar genieten! Ik snap het nu en kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe dankbaar wij zijn voor deze alleen maar te genieten dag! Het was heel speciaal. Vraag van mij is of het goed gaat met de verpleegster die aan boord gevallen was...

Dikke knuffel voor jullie allemaal: Diana, Vaarwens 684


Hallo Evert en Inge,672 Antoine 18

Het is alweer een week geleden dat wij, familie v.d Heijden bij jullie aan boord zijn geweest. Wij zijn jullie en de vrijwilligers Henk, Inge en wensambulance personeel Inge en Müriel ontzettend dankbaar dat wij met z’n allen nog z’n intens mooie dag hebben mogen mee maken, samen met Antoine. Wat heeft Antoine genoten van deze dag. Hij verteld iedereen die maar op bezoek komt het verhaal van de Meander V.

Heel veel dankbare groeten, José v.d Heijden, Vaarwens 672Aan de bemanning van de Meander V,660 Jeanne 34

Mijn tante heeft afgelopen donderdag van de vaartocht genoten. De foto's en het verhaal laten ons (mijn tante, de verzorging, de vrijwilligers en mijn man en ik) de dag telkens opnieuw beleven. De rust van het water, de drukte in Volendam en het bezoek aan de unieke, idyllische vuurtoren van Marke maakte de tocht tot een onvergetelijke belevenis.Het verslag van Evert vond mijn tante geweldig. Tante Jeanne stond altijd klaar om voor haar neefjes en nichtjes te zorgen en later, na het overlijden van haar moeder, voor haar vader. Daarom is het een bijzondere ervaring dat andere nu voor haar zorgen. Bedankt voor deze mooie dag, een blijvende herinnering,

Jeanne en Conny Dijkman, Vaarwens 660


Beste Evert Paula en Sido en Inge,658 Ron 27

De haven uit richting het witte paard op naar Thijs de man van de vuurtoren. Thijs is vandaag jarig en wordt gefeliciteerd met de scheepstoeter en vanwege de stevige noorderwind kunnen we niet aanleggen.
De tijd is de enige die altijd doorgaat, helaas ook op deze enerverende dag en we gaan richting Monnickendam. Met rooie oortjes nemen afscheid van dit geweldige team!

Hartelijk dank met vriendelijke groeten Ron van der Laan, Vaarwens 658