header2

Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes pagina 15

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.


Geen traan gevallen...936 Ina 204

Er is geen traan gevallen, we hebben alleen maar plezier gehad en dat zeker ook met alle mensen aan boord. Het was gezelligheid en dat is zo’n supermooie herinnering. Eigenlijk kan ik het niet onder woorden brengen van hoe wij hebben genoten. Het staat eigenlijk al op de site in het verslag en de foto’s liegen er niet om.
Illona, vaarwens 936


Onbetaalbaar!930 Jonna 209

Heeel heeel hartelijk dank voor alles, echt alles. Bij het lezen van het verslag en het zien van de foto’s stroomde de tranen over de wangen vertelde ze. Wat jullie doen, is onbetaalbaar en staat als een huis. Nou ja, boot dan 😊.

Jaqcueline, vaarwens 930

853 Ingrid 30Perfecte gastheren...

Beste Evert, Inge en de rest van jullie team. Wat hebben jullie ons een ongelooflijk prachtige dag cadeau gegeven. We vinden het echt heel bijzonder dat jullie dit doen en hebben genoten van jullie schip en van Ton en Harrie, wat een perfecte gastheren. Onze zeer, zeer, zeer hartelijke dank

Ingrid, vaarwens 853

848 John 23Cadeautje!

John vond het geweldig. Hij leefde helemaal op, was bijna de oude weer. Veel energie. Voor ons als zijn kinderen erg mooi om te zien. Voor ons was deze dag ook een cadeautje. Alles tot in de puntjes geregeld. Zelfs met foto's, wat voor ons toch het belangrijkste is als onze lieve vader er niet meer is.

Gerda,  Vaarwens 848


843 Doris 36Onvergetelijk...

En wat hebben we een mooie onvergetelijke dag gehad en wat hebben we mooie herinneringen kunnen en mogen maken. Met een lach en een traan, maar dat hoort erbij.

Doris, Vaarwens 843


839 Caro 60Niets dan lof!

Niets dan lof over de begeleiding aan boord. TOP! We kijken terug op een prachtige dag en onze dochter straalde dat de hele dag ook uit. Prachtig dat zo iets kan!

Caro, Vaarwens 839


Zeemeermin vangen...834 Ton 50

Varen langs Pampus en de Durgerdammer haven. Mooie Hollandse plaatsen. Ton zat regelmatig lekker buiten met zijn peukje én genoot met volle teugen. Hij plaagde zijn broer Willem, dat die zijn hengel vergeten had en nu géén zeemeermin aan de haak kon slaan.

Ton en Wil, Vaarwens 834


833 Chester 28Gevangen!

De zee, het water, het enige leven dat strekt van begin tot einde.. Een mens kan zich gevangen voelen in zijn lot. Soms is een verhaal (lees: een bijzondere bootreis) genoeg om je te laten beseffen dat je vrij bent. Niet in wat je overkomt, maar wat je doet met dat wat je overkomt."

Aleida, Vaarwens 833


832 Gert 69Donkere wolken.

Wij waren enorm verrast! Deze dag was een dag om in te lijsten in een periode waar een zonnige dag soms met donkere wolken kan zijn.


Gert en Sylvia Zeelenberg, Vaarwens 832


828 Willemien 27Kostbare glinstering...

Mam genoot echt van ieder moment. Haar kleine oogjes schoten met een kostbare glinstering in haar ogen van links naar rechts en ze wilde niets missen van deze dag. Ik wist dat het overweldigend zou zijn voor pap en mam en dat ze op dat moment geen woorden zouden kunnen vinden om te vertellen hoe zeer ze genoten. Maar soms zegt juist die stilte alles.

Familie van Blitterswijk, Vaarwens 828


824 Jan 66Weidsheid!

"Tsjonge jonge, wat een prachtig schip is dit en wat zitten we hier lekker! En wat een heerlijke weidsheid als je zo over al dat water kijkt!" Wanneer mijn vader dit soort uitspraken doet, dan weten wij dat hij ontzettend aan het genieten is.

Jan, Hessel en Karin, Vaarwens 824