header2

Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes pagina 3

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.

 

Pleun Reedijk“ Wat moet je als dank zeggen tegen die fantastische mensen die met hun schip, hun tijd en hun geld klaar staan om een wildvreemde de dag van zijn leven te bezorgen, met woorden is dit niet te doen en ik hoop dat zij dit begrijpen!”

Pleun Reedijk vaardag 23-5-08

 

113 Mw. Hussen 3“Eigenlijk hadden we het niet meer voor mogelijk gehouden dat zij in haar uiterst slechte conditie, met beademing en al, nog een dagje op pad zou gaan!”

Casper Huusen vaardag 10-5-10

 

Dhr. Biggelaar“Het was voor m'n vader een vermoeiende maar ooooo zo mooie dag! Heel erg bedankt voor alle genomen moeite lieve mensen. Een dag om nooit te vergeten!”

Janneke van den Biggelaar vaardag 3-6-08

 

Jan MolemaHet is een dag geweest om nog lang op terug te kijken. We willen jullie daarvoor nogmaals bedanken!”

Jan Molema vaardag 6-7-08

 

Jan Roelevink“Het weer werkte meer dan mee, de omgeving is fantastisch en het programma wordt ter plekke ‘gemaakt’ kortom het wordt een dag om alles te vergeten, maar geen dag om te vergeten!”

Jan Roelevink vaardag 10-7-08

 

109 Mw. Fiege 6“De prachtige sportieve grote boot had niets weg van het type ‘reisje langs de Rijn’ maar meer van het type ‘Miami Vice’!”

Coby Fiege vaardag 5-10-10

 

Rene Drenth 09"We nemen afscheid van deze fantastische mensen die naast hun gastvrijheid ook een luisterend oor hebben gehad. Evert en Inge, jullie hebben een hart van goud ik heb genoten. Wat een bijzondere, emotionele dag!’

Rene Drenth vaardag 23-7- 08

 

Chris dermois“Evert en Inge zijn van die mensen die aan één woord genoeg hebben. Je hoeft niet alles uit te leggen, sommige dingen zijn vanzelfsprekend!”

Chris Dermois vaardag 30-7-09

 

Ati Rietkerk 7-5-09 8“Schitterend als je de foto's terug ziet, stralende ogen, lachende gezichten, momenten vast gelegd die zo bijzonder zijn!”

Atie Rietkerk vaardag 7-5-09

 

“Heerlijk juist, dat jullie beiden doen waarin je goed bent en waarin je plezier in hebt én dat dat samengaat met onze levens!”

Mira Thompson vaardag 29-5-09

 

Dhr. Couwenberg 29“Voor moeder was de dag ook heel ontspannen. Tien jaar zorg voor mijn vader, 24 uur per dag en niet veel uitjes meer... het gaat je niet in je koude kleren zitten. Zo'n ontspannen vaardag is dan een echt cadeautje!”

Els Couwenberg vaardag 27-5-10