Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes van onze vaargasten 12

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.

Lieve Evert, blonde fee Inge en alle geweldige vrijwilligers,684 Henk 34

Mijn vader Henk heeft een topdag gehad aan boord bij jullie uiterst hartverwarmende personeel op de Meander. Ikzelf (dochter) en de familie die mee was hebben dit als meer dan geweldig ervaren! Wat een prachtige dag was het, zoals Evert zelf ervaren heeft...het hoofd was even zonder zorgen....alleen maar genieten! Ik snap het nu en kan geen woorden vinden om te beschrijven hoe dankbaar wij zijn voor deze alleen maar te genieten dag! Het was heel speciaal. Vraag van mij is of het goed gaat met de verpleegster die aan boord gevallen was...

Dikke knuffel voor jullie allemaal: Diana, Vaarwens 684

Hallo Evert en Inge,672 Antoine 18

Het is alweer een week geleden dat wij, familie v.d Heijden bij jullie aan boord zijn geweest. Wij zijn jullie en de vrijwilligers Henk, Inge en wensambulance personeel Inge en Müriel ontzettend dankbaar dat wij met z’n allen nog z’n intens mooie dag hebben mogen mee maken, samen met Antoine. Wat heeft Antoine genoten van deze dag. Hij verteld iedereen die maar op bezoek komt het verhaal van de Meander V.

Heel veel dankbare groeten, José v.d Heijden, Vaarwens 672

Aan de bemanning van de Meander V,660 Jeanne 34

Mijn tante heeft afgelopen donderdag van de vaartocht genoten. De foto's en het verhaal laten ons (mijn tante, de verzorging, de vrijwilligers en mijn man en ik) de dag telkens opnieuw beleven. De rust van het water, de drukte in Volendam en het bezoek aan de unieke, idyllische vuurtoren van Marke maakte de tocht tot een onvergetelijke belevenis.Het verslag van Evert vond mijn tante geweldig. Tante Jeanne stond altijd klaar om voor haar neefjes en nichtjes te zorgen en later, na het overlijden van haar moeder, voor haar vader. Daarom is het een bijzondere ervaring dat andere nu voor haar zorgen. Bedankt voor deze mooie dag, een blijvende herinnering,

Jeanne en Conny Dijkman, Vaarwens 660

Beste Evert Paula en Sido en Inge,658 Ron 27

De haven uit richting het witte paard op naar Thijs de man van de vuurtoren. Thijs is vandaag jarig en wordt gefeliciteerd met de scheepstoeter en vanwege de stevige noorderwind kunnen we niet aanleggen.
De tijd is de enige die altijd doorgaat, helaas ook op deze enerverende dag en we gaan richting Monnickendam. Met rooie oortjes nemen afscheid van dit geweldige team!

Hartelijk dank met vriendelijke groeten Ron van der Laan, Vaarwens 658