header2

Reviews en quotes van onze vaarwensgasten

Quotes pagina 6

Door op de vaardag te klikken, opent zicht de volledige vaardag.

 

Lieve, lieve mensen, 296 Hetty van Geytenbeek 018

wat zijn we (man en zoons van Hetty) onwaarschijnlijk onder de indruk van jullie allemaal! Jullie hebben Hetty en ons een meer dan fantastische dag bezorgd! Dank daarvoor! Héél veel dank daarvoor!

Illya van Geytenbeek  vaardag 296

 

Vooraf weet je natuurlijk niet wat je hiervan kan verwachten maar we kunnen jullie zeggen dat dit onze stoutste dromen heeft overtroffen. 293 Piet Lierveld 032

Wij zullen in toekomstige gesprekken en gedachten nog vaak aan deze dag denken.
Piet en Giny   vaardag 293

 

De sleutel voor deze bijzondere dag zijn Inge en Evert met hun drijvende paleis "de Meander V".288 Dick van Laar 4Vanaf minuut één waan je je in een warme familiare omgeving waar mijn vader centraal stond.

Danny van Laar vaardag 288

 

Heel veel respect en bewondering voor jullie, mooi om te horen dat jullie blij worden van dat ene moment geluk wat je een zieke kan geven.

Corina van Steden vaardag 287

 

 

286 Ellie Stam 032Ondanks de aanleiding voor deze tocht, raden we iedereen aan om gebruik te maken van de mogelijkheden van deze "vaarwens". Een dagje weg uit de sleur geeft een mens een goed humeur.

Arie Stam vaardag 286

 

280 Anton Smit 061Het was een top dag, wij hebben genoten op dit prachtige schip. Vooral onze lieve echtgenoot/vader. Alles was prima geregeld, ontzorgen noemen we dit tegenwoordig. Jullie zijn daarvan voor ons een voorbeeld. Bedankt dat Ton zijn wens in vervulling is gebracht, Evert zijn prachtige anekdotes waren daarbij een bonus voor ons.

Goede vaart en het gaat jullie goed! Mona, Ruud, Ton en Ron   vaardag 280

 

277 Henk Postma 012Het ontbrak ons aan niets, want zelfs hiervoor kregen we kussens om op te zitten. Het werd een dag om nooit meer te vergeten, even leek het alsof alles normaal was...

Harry Postma  vaardag 277

 

 

270 Lenie Nuy 11Mama heeft genoten en heeft de hele dag met een grote glimlach om haar mond alles kunnen meemaken. Ze was zo gelukkig, even zonder verdriet en zorgen.

Marion Nuy   vaardag 270

 

242 Jacob van Oudshoorn 23De zon in het water, het geronk van de motoren, de geur van diesel, het schetteren van de meeuwen, vechtende meerkoetjes, duikende fuutjes; het is allemaal zo vertrouwd. Wat heeft mijn vader dit gemist. Wat geniet hij hier enorm van.

Ingeborg van Oudshoorn  vaardag 242