Ondersteunende stichtingen en fondsen

Ik wist het

• Fentener van Vlissingen
    De Stichting Fentener van Vlissingen heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• RoparunDe Stichting Roparun heeft ons de kosten voor 25 vaardagen in 2015 gesponsord.

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

• NBB fonds
    Het NBB fonds sponsorde ons in 2018 met een fors geldbedrag.

• Mont Ventoux
    Stichting Mont Ventoux heeft ons ook in 2016 fors financieel ondersteund!

• dijkverzwaring-logoDe stichting Dijkverzwaring heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• ALS

De Stichting ALS Nederland ondersteunde ons in 2016 financieel met een aantal vaardagen.

Ondersteunende stichtingen en fondsen

Er zijn veel stichtingen en fondsen in ons land. Ze ondersteunen een groot aantal goede doelen, waardoor ons land er heel anders zou uitzien als ze er niet meer waren.
Ook wij mogen dankbaar gebruik maken van de vele instellingen die maatschappelijk nuttige en charismatische doelen als onze Stichting Vaarwens ondersteunen

Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk voor uw bijdrage.