Ondersteunende stichtingen en fondsen

Ik wist het

• LVC logoDe Landelijke Vereniging van Crematoria heeft ons in 2015 financieel ondersteund met een bijdrage van maar liefst € 10.000,-

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

• RoparunDe Stichting Roparun heeft ons de kosten voor 25 vaardagen in 2015 gesponsord.

• ALS

De Stichting ALS Nederland ondersteunde ons in 2016 financieel met een aantal vaardagen.

• dijkverzwaring-logoDe stichting Dijkverzwaring heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

• Fentener van Vlissingen
    De Stichting Fentener van Vlissingen heeft ons in 2014 financieel ondersteund.

Ondersteunende stichtingen en fondsen

Er zijn veel stichtingen en fondsen in ons land. Ze ondersteunen een groot aantal goede doelen, waardoor ons land er heel anders zou uitzien als ze er niet meer waren.
Ook wij mogen dankbaar gebruik maken van de vele instellingen die maatschappelijk nuttige en charismatische doelen als onze Stichting Vaarwens ondersteunen

Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk voor uw bijdrage.