Ondersteunende partijen

Ik wist het

• Logo datadigestDatadigest B.V. zorgt er voor dat we altijd probleemloos internettoegang aan boord hebben en sponsort de USB sticks waarop een fotoreportage van de dag staat voor onze gasten.

• TBS Logo kleinTBS Electronics heeft ons gesponsord met een krachtige 230 volt omvormer voor een probleemloos stroomverbruik aan boord van de Meander V.

• bendewildlogo met website PMS300 copyBen de Wild Productions verzorgde tijdens het jubileumfeest geheel gesponsord de productie en aankleding.
  • AM
    Ook in de Amsterdam Marina en in alle andere havens van de jachthaven groep, zijn we welkom om onze vaardagen te maken.

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

• VolvoPentaS wmf blue stdVolvo Penta sponsort Stichting Vaarwens samen met Middelzee motoren door de levering van onderdelen voor de motoren van de Meander V voor hun rekening te nemen.

• Loodswezen_logo
    Het Loodswezen Rotterdam heeft ons ook dit jaar financieel ondersteund.

• logo BelpaBelpa leverde ons een volledig gesponsorde kostbare scheidingstrafo. Het apparaat zorgt voor een veilig stroomgebruik aan boord.

• logokleur middelzee.2Middelzee motoren uit Sneek zorgt er voor dat de beide Volvo's zorgeloos en betrouwbaar de Meander V blijven voortstuwen tijdens de vaardagen.

• MARINEDISCOUNTER.NLSteemar leverde ons gratis verf, meerlijnen en meer tijdens de refit van de Meander V in 2016

• hoekman-shipbuildingScheepswerf Hoekman op Urk heeft de Meander V in 2014 een gesponsorde onderwaterschipbehandeling gegeven en ons in 2017 gratis verf aangeboden.

• NautiflexDe Fa. Nautiflex zet zich gratis in waar nodig voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan de Meander V.

• Momadesign
    Momadesign uit Groningen heeft het ontwerp van het drukwerk en het logo aan de stichting geschonken.

• SecumarVeiligheid voor alles! Secumar levert en onderhoudt de reddingsvesten aan boord van de Meander V

• Jachthaven WaterlandJachthaven waterland Monnickendam is één van onze hoofdhavensponsors. Zij maken het mede mogelijk om de vaardagen te realiseren door ons een gratis ligplaats te bieden in hun perfect geoutilleerde marina.
  • KNZRV_Muiden_logo
    De KNZ&RV te Muiden is één van de hoofdhavensponsors die het mogelijk maken om de vaardagen te realiseren. Zonder een goede opstapplaats voor brancards kunnen geen vaardagen maken. Tevens faciliteerden ze het jubileumfeest.

• LOGO TAS flexibelTotal Audio Support verzorgde geheel gesponsord het beeld en geluid tijdens ons jubileumfeest in 2017
  • Marina Monnickendam
    Marina Monnickendam was één van onze hoofdhavensponsors. Zij maakten het mede mogelijk om de vaardagen te realiseren door ons enkele jaren een gratis ligplaats te bieden.
  • Stentec_nav._logo
    De firma Stentec software uit Heeg zorgt ervoor dat wij een perfect hulpmiddel hebben bij het navigeren door het programma Wingps te leveren.

• Logo Flottweg Ned.jpgDe firma Flottweg Nederland doneerde spontaan een fors geldbedrag n.a.v. een gemaakte vaarwens.

• welldotcom logo 2017Welldotcom - Puntgaaf internetbureau uit Nooitgedacht steunt Stichting Vaar Wens middels de realisatie, ondersteuning en hosting van deze website.

• Van-Dijk-logoAdministratiekantoor van Dijk B.V. uit Roden verzorgt jaarlijks geheel belangeloos de administratie van Stichting Vaarwens en is verzorgt ons postadres.

• DELA Coop payoff oranje blauwDe uitvaartcooperatie Dela ondersteunde SVW spontaan in 2017.

• Mont VentouxStichting Mont Ventoux heeft ons ook in 2016 fors financieel ondersteund!

• Kromhoutwerf logoOok op de Kromhoutwerf zijn we gesponsord welkom om tijdens de winter onderhoud te plegen en eventueel wintervaardagen te maken.

• Logo Siedenburg ITC
    Siedenburg ICT heeft ons ook voor 2017 wederom financieel flink ondersteund en is tevens vaarvrijwilliger met eigen schip.

BEDRIJVEN en FONDSEN:

Gelukkig hebben we een aantal sponsors gevonden die het ons mogelijk maken dit werk voort te kunnen zetten. U kunt ze hiernaast vinden in de sponsorlijst.
Als u er op klikt, opent zich de pagina van de sponsor en als u vervolgens op het logo klikt gaat u naar hun internetsite.
Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk.

PARTICULIEREN:

Doordat de media nogal wat aandacht heeft gegeven aan ons werk, komen er ook spontane giften binnen van mensen die geld overmaken op ons gironummer. We kunnen vaak niet achterhalen van wie de gift afkomstig is maar we willen langs deze weg iedereen heel hartelijk bedanken voor de spontane gift.

Van alle donateurs die een actie of een loflijk initiatief hebben bedacht om onze stichting te ondersteunen wordt een berichtje geplaatst onder het item 'Initiatieven'. Heb u ook een idee? Meld het ons, wellicht kunnen we helpen en /of voorzien van flyers, posters en ander promotiemateriaal.