Ondersteunende partijen

Ik wist het

• Van-Dijk-logo
    Administratiekantoor van Dijk B.V. uit Roden verzorgt jaarlijks geheel belangeloos de administratie van Stichting Vaarwens en is verzorgt ons postadres.

• welldotcom logo 2017Welldotcom - Puntgaaf internetbureau uit Nooitgedacht steunt Stichting Vaar Wens middels de realisatie, ondersteuning en hosting van deze website.

• Loodswezen_logo

Het Loodswezen Rotterdam heeft ons ook dit jaar financieel ondersteund.

• Nautiflex
    De Fa. Nautiflex zet zich gratis in waar nodig voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan de Meander V.

• LOGO TAS flexibel
    Total Audio Support verzorgde geheel gesponsord het beeld en geluid tijdens ons jubileumfeest in 2017
  • Logo Siedenburg ITC
    Siedenburg ICT heeft ons ook voor 2017 wederom financieel flink ondersteund en is tevens vaarvrijwilliger met eigen schip.
  • VolvoPentaS wmf blue std
    Volvo Penta sponsort Stichting Vaarwens samen met Middelzee motoren door de levering van onderdelen voor de motoren van de Meander V voor hun rekening te nemen.

• logokleur middelzee.2
    Middelzee motoren uit Sneek zorgt er voor dat de beide Volvo's zorgeloos en betrouwbaar de Meander V blijven voortstuwen tijdens de vaardagen.

• Secumar
    Veiligheid voor alles! Secumar levert en onderhoudt de reddingsvesten aan boord van de Meander V

• Mont Ventoux
    Stichting Mont Ventoux heeft ons ook in 2016 fors financieel ondersteund!

• TBS Logo klein
    TBS Electronics heeft ons gesponsord met een krachtige 230 volt omvormer voor een probleemloos stroomverbruik aan boord van de Meander V.

• Stentec_nav._logo

De firma Stentec software uit Heeg zorgt er al jarenlang voor dat wij een perfect hulpmiddel hebben bij het navigeren door het programma Wingps te leveren.

• bendewildlogo met website PMS300 copy
    Ben de Wild Productions verzorgde tijdens het jubileumfeest geheel gesponsord de productie en aankleding.
  • Deegen en zoon
    De firma Deegen en zoon B.V. ondersteunt ons financieel en verzorgt ons beurs/standmateriaal.
  • Kromhoutwerf logo
    Ook op de Kromhoutwerf zijn we gesponsord welkom om tijdens de winter onderhoud te plegen en eventueel wintervaardagen te maken.

• hoekman-shipbuilding
    Scheepswerf Hoekman op Urk heeft de Meander V in 2014 een gesponsorde onderwaterschipbehandeling gegeven en ons in 2017 gratis verf aangeboden.

• Logo datadigest
    Datadigest B.V. zorgt er voor dat we altijd probleemloos internettoegang aan boord hebben en sponsort de USB sticks waarop een fotoreportage van de dag staat voor onze gasten.

• Like duimStichting Nextxyz sponsorde Stichting Vaarwens in 2016 fors. Met dank aan de sponsoren Truphone, A.J. Berculo Accountants, Melles & Partners B.V., Xcellent ICT Groep en Xerox Amersfoort

• DELA Coop payoff oranje blauw
    De uitvaartcooperatie Dela ondersteunde SVW spontaan in 2017.

• logo Belpa
    Belpa leverde ons een volledig gesponsorde kostbare scheidingstrafo. Het apparaat zorgt voor een veilig stroomgebruik aan boord.

• Marina Monnickendam

Marina Monnickendam was één van onze hoofdhavensponsors. Zij maakten het mede mogelijk om de vaardagen te realiseren door ons enkele jaren een gratis ligplaats te bieden.
  • AM

Ook in de Amsterdam Marina en in alle andere havens van de jachthaven groep, zijn we welkom om onze vaardagen te maken.

• Jachthaven Waterland
    Jachthaven waterland Monnickendam is één van onze hoofdhavensponsors. Zij maken het mede mogelijk om de vaardagen te realiseren door ons een gratis ligplaats te bieden in hun perfect geoutilleerde marina.
  • Momadesign

Momadesign uit Groningen heeft het ontwerp van het drukwerk en het logo aan de stichting geschonken.

• logoBRISTOLDe fa. Bristol heeft een groot gedeelte van onze vaarwenskleding gesponsord

• Logo Flottweg Ned.jpgDe firma Flottweg Nederland doneerde spontaan een fors geldbedrag n.a.v. een gemaakte vaarwens.

• MARINEDISCOUNTER.NL
    Steemar leverde ons gratis verf, meerlijnen en meer tijdens de refit van de Meander V in 2016

BEDRIJVEN en FONDSEN:

Gelukkig hebben we een aantal sponsors gevonden die het ons mogelijk maken dit werk voort te kunnen zetten. U kunt ze hiernaast vinden in de sponsorlijst.
Als u er op klikt, opent zich de pagina van de sponsor en als u vervolgens op het logo klikt gaat u naar hun internetsite.
Het bestuur, de vrijwilligers en de vaargasten zijn u allen zeer erkentelijk.

PARTICULIEREN:

Doordat de media nogal wat aandacht heeft gegeven aan ons werk, komen er ook spontane giften binnen van mensen die geld overmaken op ons gironummer. We kunnen vaak niet achterhalen van wie de gift afkomstig is maar we willen langs deze weg iedereen heel hartelijk bedanken voor de spontane gift.

Van alle donateurs die een actie of een loflijk initiatief hebben bedacht om onze stichting te ondersteunen wordt een berichtje geplaatst onder het item 'Initiatieven'. Heb u ook een idee? Meld het ons, wellicht kunnen we helpen en /of voorzien van flyers, posters en ander promotiemateriaal.