Ondersteunende bedrijven en particulieren

• DELA Coop payoff oranje blauw
    De uitvaartcooperatie Dela ondersteunde SVW spontaan in 2017.

• Loodswezen_logo

Het Loodswezen Rotterdam heeft ons ook dit jaar financieel ondersteund.

• Nautiflex
    De Fa. Nautiflex zet zich gratis in waar nodig voor diverse onderhoudswerkzaamheden aan de Meander V.

• Tri Sure
    De firma Tri Sure doneerde spontaan een fors geldbedrag n.a.v. het afscheid van een Vaarwens sympatiserende werknemer.

• Momadesign

Momadesign uit Groningen heeft het ontwerp van het drukwerk en het logo aan de stichting geschonken.

• Van-Dijk-logo
    Administratiekantoor van Dijk B.V. uit Roden verzorgt jaarlijks geheel belangeloos de administratie van Stichting Vaarwens en is verzorgt ons postadres.

• Logo Flottweg Ned.jpgDe firma Flottweg Nederland doneerde spontaan een fors geldbedrag n.a.v. een gemaakte vaarwens.

• AM

Ook in de Amsterdam Marina en in alle andere havens van de jachthaven groep, zijn we welkom om onze vaardagen te maken.

• Het NBC
    Het NBC verzorgt en verzend geheel gesponsord onze brochure aan alle hospices, ziekenhuizen en andere doelgroepen voor Vaarwens

• LOGO TAS flexibel
    Total Audio Support verzorgde geheel gesponsord het beeld en geluid tijdens ons jubileumfeest in 2017

• Logo datadigest
    Datadigest B.V. zorgt er voor dat we altijd probleemloos internettoegang aan boord hebben en sponsort de USB sticks waarop een fotoreportage van de dag staat voor onze gasten.

• Deegen en zoon
    De firma Deegen en zoon B.V. ondersteunt ons financieel en verzorgt ons beurs/standmateriaal.

• welldotcom logo 2017Welldotcom - Puntgaaf internetbureau uit Nooitgedacht steunt Stichting Vaar Wens middels de realisatie, ondersteuning en hosting van deze website.

• bendewildlogo met website PMS300 copy
    Ben de Wild Productions verzorgde tijdens het jubileumfeest geheel gesponsord de productie en aankleding.

• Stentec_nav._logo

De firma Stentec software uit Heeg zorgt er al jarenlang voor dat wij een perfect hulpmiddel hebben bij het navigeren door het programma Wingps te leveren.

• UnoxUnox verzorgt volledig kostenloos een kraam en toelevering van Unox worsten en broodjes tijdens enkele evenementen. De opbrengst komt volledig ten goede van Vaarwens.

• Shiptron
    De firma Shiptron verzorgt geheel gesponsord de nautische communicatie aan boord van de Meander V.

• Logo Siedenburg ITC
    Siedenburg ICT heeft ons ook voor 2017 wederom financieel flink ondersteund en is tevens sponsor van de prachtige promotiefilm voor onze stichting.
  • TBS Logo klein
    TBS Electronics heeft ons gesponsord met een krachtige 230 volt omvormer voor een probleemloos stroomverbruik aan boord van de Meander V.

• Secumar
    Veiligheid voor alles! Secumar levert en onderhoudt de reddingsvesten aan boord van de Meander V

• hoekman-shipbuilding
    Scheepswerf Hoekman op Urk heeft de Meander V in 2014 een gesponsorde onderwaterschipbehandeling gegeven en ons in 2017 gratis verf aangeboden.

• Jachthaven Waterland
    Jachthaven Waterland Monnickendam is onze hoofdhavensponsor. Zij maken het  mogelijk om de hele zomer vaardagen te realiseren door ons te faciliteren met een gratis ligplaats in hun perfect geoutilleerde marina.
  • Telstar
    Telstar Marine leverde in 2018 een compleet nieuwe stoffering voor de Meander V

• MARINEDISCOUNTER.NL
    Steemar leverde ons gratis verf, meerlijnen en meer tijdens de refit van de Meander V in 2016

• logo Belpa
    Belpa leverde ons een volledig gesponsorde kostbare scheidingstrafo. Het apparaat zorgt voor een veilig stroomgebruik aan boord.

• VolvoPentaS wmf blue std
    Volvo Penta sponsort Stichting Vaarwens samen met Middelzee motoren door de levering van onderdelen voor de motoren van de Meander V voor hun rekening te nemen.

• logokleur middelzee.2
    Middelzee motoren uit Sneek zorgt er voor dat de beide Volvo's zorgeloos en betrouwbaar de Meander V blijven voortstuwen tijdens de vaardagen.

• logoBRISTOLDe fa. Bristol heeft een groot gedeelte van onze vaarwenskleding gesponsord

• Studio Duel Logo smart subscriptor
    Grafisch ontwerpbureau Duel helpt ambitieuze organisaties met een maatschappelijke visie een doeltreffend verhaal te vertellen. Ze verzorgen geheel gesponsord onze nieuwsbrief.

BEDRIJVEN:
Veel bedrijven ondersteunen ons financieel of materieel. Zonder hen redden we het niet en kunnen de vaarwensen onmogelijk volledig gratis blijven vervullen. We zijn hen zeer erkentelijk, ook namens de vaargasten en hun naasten.
Hierboven passeren de donerende bedrijven in de rotator. Door op het logo te klikken, gaat u naar de website van de betreffende donateur. We willen ze dan ook hartelijk aanbevelen indien u op hun gebied iets nodig hebt.

PARTICULIEREN:
Er zijn ook vele particuliere initiatieven waarmee we ondersteund worden. Klein of groot, we zijn eenieder zeer dankbaar voor de inzet. Kijk ook op het item "INITIATIEVEN"  om te zien welke prachtige acties er worden ondernomen om onze stichting te steunen.

We blijven allen altijd dankbaar voor de ondersteuning, die we zo hard nodig hebben om een dag te kunnen blijven varen, geven, ontzorgen...

ANBI vaarwens