header2

Vaarwens op TV en op YouTube

Vaarwens op TV 2022

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


Een prachtig interview met Inge en Alex op de podcast van Winny Bos (https://doulawijzer.nl/).
Zeker de moeite waard om even te beluisteren. Even klikken op: https://doulawijzer.nl/.../80-inge-de-graaf-over.../
In de nacht van 1 op 2 mei waren Evert en Inge in de nachtuitzending van Prem Radakishun en spraken 2 uren zonder onderbrekingen het programma vol... De volledige uitzending is met beeldmateriaal terug te luisteren.
Klik HIER voor de link naar het tweede uur


Dit jaar vieren we ons 15 jarig jubileum en ter gelegenheid daarvan maakte Omroep PIM een mooie reportage van de vaardag, die gehouden werd op dezelfde datum als de allereerste vaarwens van Tara in maart 2007Op 13 maart 2022 was Evert te gast bij Hoorn radio in het programma 'De verloren zoon' van Frederik de Groot. Hij vertelt vol passie over zijn geloofsovertuiging, die nauw is verbonden met de - door hem en zijn partner Inge opgerichte - Stichting Vaarwens. Het resulteerde en een mooi open gesprek.
Note* Het geluid komt er na 30 seconden in...
2021: Op zaterdag 12 februari 2022 werd er in het spelprogramma 'Weet ik veel' van Beau van Erven Doorns een geweldig bedrag van € 21000,- bijeen gespeeld. Dank aan RTL4 en aan Francis van Broekhuizen voor de geweldige score. Helaas is de video voor sommigen geblokkeerd wegens rechten op de beelden... 😢