header2

Vaarwens op TV en op YouTube

Vaarwens op TV 2016

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


2016: Chris Evers maakte voor ons een prachtige vaarwensimpressie voor het komende jubileum en meer...2016: Tijdens de vaarwens van ALS patiënt en gitarist Philippe de Lange, (vaarwens 396) speelde topgitarist Jan Akkerman een huiskamerconcert van ruim 20 minuten. Alle amateurbeelden die tijdens dit historische optreden met telefoontjes en tablets zijn gemaakt, zijn door Chris Everts Media gesponsord samengesteld en gemonteerd tot een prachtig moment van intens samenzijn. U kunt het hele concert hieronder bekijken. Dank Chris!!


2016: De Russische staatsomroep maakte een documentaire over 'Last Wishes in Holland' dat op 3-8 op de Russische televisie werd uitgezonden. In het programma komen de Stichting Ambulance Wens en Stichting Vaarwens beiden aan bod. In de documentaire van bijna 30 minuten komt Stichting Vaarwens tegen het eind in beeld. Hierbij het fragment met SVW.


2016:  Evert en Inge waren in het programma 'Geloof en een hoop liefde' van de EO op 11 februari. Hier het fragment van het paar en de stichting:

 


2015: Teijin Aramid helpt Stichting Vaarwens, gemaakt door Maters & Hermsen Journalistiek maakte een mooie film van Vaarwens.


2015: Omroep PIM maakte een 22 minuten durend prachtig verslag van de Ride with pride voor Stichting Vaarwens. Er kwamen 164 motoren naar de Meander V om het bijeen gereden bedrag te overhandigen. Het is absoluut het kijken waard! Dank aan omroep PIM voor het mooie beeldmateriaal.