header2

Vaarwens op TV en op YouTube

Vaarwens op TV 2017 en 2018

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's2018: RTV Noord Holland zond op 13-9 een prachtige reportage uit over het werk van Evert en Inge van Vaarwens. Kijk en overtuig uzelf van het nut van onze stichting, die louter draait op giften van sponsoren en derden:2018: Evert en Inge willen graag assistentie bij het maken van hun vaarwensen. Omroep Max maakte een korte reportage over het paar en hun schip, waarvoor heel veel dank, zeker aan Hannie Borgman
voor het tippen van de redactie.2018: Een mooi portret van Inge en Evert, gemaakt door Roos Elkerbout en gepubliceerd bij RTV NoordHolland.2018: Op 6-8-2018 werd de ondernemersprijs, gewonnen door Willem Slot van de Fa. van Geemen uit Monnickendam, overhandigd aan Evert van Stichting Vaarwens. Willem besloot het bedrag te verdubbelen, wat resulteerde in een tweede cheque. Daarnaast kregen we van de 'Oldtimer tractor tourrit' een derde cheque uitgereikt. Omroep PIM maakte er mooie beelden van.


2017: Evert en Inge waren bij RTL in de 5 uur show op 16-11-2017


2017: Prachtige 11 minuten durende impressie van Stichting Vaarwens, gemaakt door LOVE TV (Lokale Omroep Volendam Edam) met speciale dank aan Jannie​ en cameraman Ron.2017: Stichting Vaarwens bestond op 2-2-2017 tien jaar en vierde haar jubileum. Hart van Nederland maakte een nieuwsitem van onze stichting en zond het 's avonds uit. Hiervan de beelden.


2017: Omroep PIM maakte tijdens ons 10 jarig jubileumfeest prachtige opnames van de voorbereidingen. Het geeft een geweldig beeld van wat al onze vrijwilligers, sponsoren en andere medewerkers voor ons hebben gedaan om dit jubileum tot het prachtige evenement te maken waarop we nog jaren met veel trots en plezier terug kunnen kijken.


2017: Watersport TV maakte tijdens het 10 jarig jubileumfeest een mooie impressie van het geweldige evenement.