header2

Vaarwens op TV en op YouTube

Vaarwens op TV 2019

Op deze pagina staan diverse links naar beelden die zijn uitgezonden via de reguliere TV kanalen en/of daarna geplaatst zijn op onze You Tube pagina.

De uitzendingen staan op volgorde van uitzenddatum en er zijn meerdere pagina's


2019: Gooi TV maakte opnames van de vaardag van Rob. Hij lijdt aan ALS en veel is hem al ontnomen. Toch genoot hij nog één keer van zijn Vaarwens. Met dank aan Gooi TV en Toos en Frits, die de prachtige beelden maakten.2019: Al twaalf en half jaar vaart Stichting Vaarwens met mensen in hun laatste levensfase, waarbij ze veelvuldig in beeld is gebracht. Ter ere van dit jubileum maakte Joke Vink een leuke compilatie van de beschikbare beelden die in deze voorgaande jaren zijn geschoten. Dank voor deze compilatie Joke en dank aan alle camerateams die het beeldmateriaal hebben gemaakt.
Team Vaarwens2019: Evert en Inge kregen zendtijd van omroep PIM om de stand van zaken betreffende de ontwikkelingen rond het nieuwe vaarwensschip en de gratis aangeboden expositieruimte op de 'natte Hiswa' Met dank aan Ron Burgering van omroep PIM voor de prachtige beelden.


2019: Op 4 april werd de kiel gelegd voor het nieuwe eigen vaarwensschip, zodat Evert en Inge hun 'huis' (de Meander V) weer terug hebben, want hun huis wordt nu bijna 100 keer per jaar ingezet voor een vaarwens. Watersport TV maakte er een leuke impressie van. Dank daarvoor aan Eric van Staten.


2019: Evert en Inge zijn vrijdagmorgen 26 april 2019 met een smoes naar de studio van AT5 te Amsterdam gelokt voor zogenaamde opnames over hun levenswerk 'Stichting Vaarwens'! Het bleek een heel andere dag te worden dan ze hadden verwacht... De familie ten Cate (voormalige vaargasten) had het stel aangemeld voor een Koninklijke onderscheiding. Gefeliciteerd Evert en Inge


2019: Omroep PIM maakte samen met onze ambassadeur Luzette Kroon een prachtige reportage van de Unox Nieuwjaarsduik te Zandvoort op Nieuwjaarsdag 2019! Ga er maar voor zitten want het duurt een half uur, maar het is geweldig!! Dank Omroep PIM, Luzette, alle vrijwilligers en alle donateurs/zwemmers.