Het Vaarwens YouTube kanaal

Op deze pagina staan diverse video's - gemaakt door derden - die zijn geplaatst op onze YouTube pagina. U kunt ook rechtstreeks naar onze Youtube pagina gaan om alle beelden te bekijken door op het You Tube logo te klikken:

Logo Youtube

De video's op pagina 2:

Evert en Inge kregen zendtijd van omroep PIM om de stand van zaken betreffende de ontwikkelingen rond het nieuwe vaarwensschip en de gratis aangeboden expotieruimte op de 'natte Hiswa' Met dank aan Ron Burgering van omroep PIM voor de prachtige beelden.

Op 4 april 2019 werd de kiel gelegd voo het nieuwe eigen vaarwensschip, zodat Evert en Inge hun 'huis' (de Meander V) weer terug hebben, want hun huis wordt nu bijna 100 keer per jaar ingezet voor een vaarwens. Watersport TV maakte er een leuke impressie van. Dank daarvoor aan Eric van Staten.

Evert en Inge zijn vrijdagmorgen 26 april 2019 met een smoes naar de studio van AT5 te Amsterdam gelokt voor zogenaamde opnames over hun levenswerk 'Stichting Vaarwens'! Het bleek een heel andere dag te worden dan ze hadden verwacht... De familie ten Cate (voormalige vaargasten) had het stel aangemeld voor een Koninklijke onderscheiding. Gefeliciteerd Evert en Inge

Omroep PIM interviewt Evert op 6-8-2018:

Op 6-8-2018 werd de ondernemersprijs, gewonnen door Willem Slot van de Fa. van Geemen uit Monnickendam, overhandigd aan Evert van Stichting Vaarwens. Willem besloot het bedrag te verdubbelen, wat resulteerde in een tweede cheque. Daarnaast kregen we van de 'Oldttimer traktor tourrit' een derde cheque uitgereikt. Omroep PIM maakte er mooie beelden van.

Omroep PIM maakte tijdens ons 10 jarig jubileumfeest prachtige opnames van de voorbereidingen. Het geeft een geweldig beeld van wat al onze vrijwilligers, sponsoren en andere medewerkers voor ons hebben gedaan om dit jubileum tot het prachtige evenement te maken waarop we nog jaren met veel trots en plezier terug kunnen kijken.

Volgende