Verslagen Vaardagen 2011

Een superdag met Casper Schmit met zijn vrouw, zijn trouwe hulphond, ouders en de buurvrouw.

Casper wordt met de Stichting Ambulancewens aan boord gebracht vanwege zijn zware handicap. We hoopten dat hij een transfer zou kunnen maken naar onze rolstoel, maar dat bleek nauwelijks haalbaar. We hebben hem met brancard en al de trap op en af gedragen in Schellingwoude. Gelukkig waren er naast de superambulance mensen Ben en Tosca, ook sterke armen uit de haven van Schellingwoude die assistentie hebben verleend. Na deze tour de force hebben we Casper veilig aan boord kunnen zetten, waar het grote genieten kon beginnen. Een verslag van deze zonnige mooie vaardag zal binnenkort worden geplaatst door Casper zelf.

Met dank aan KNZ&RV te Muiden en de Stichting Ambulancewens voor de gastvrijheid en de medewerking.

Auteur Vaarwens

115_vaardag115_vaardag_1115_vaardag_2115_vaardag_5115_vaardag_3115_vaardag_4