header2

Verslagen Vaardagen 2012

Corrie en Karen zijn er een dagje uit.

Corrie en haar dochter Karen zijn beiden getroffen door kanker. Schoonzus Anneke heeft ook haar strijd al gestreden tegen de sluipmoordenaar maar heeft het gewonnen. Moeder en dochter zijn minder fortuinlijk en zitten beiden nog middenin de strijd om het leven te verlengen. Vandaag gaat het vroegere banketbakkersgezin dat bestaat uit Moeder Corrie, haar kinderen Gert en Karen en schoondochter Anneke een dag mee varen. Omdat Corrie zich totaal niet meer kan verplaatsen wordt ze door Hans en Jan van de Stichting Ambulance Wens aan boord gebracht. Het was een hele sjouw, want Corrie is een "gewichtig type", maar toch lukt het ons om haar met vereende krachten in de stuurhut van de Meander te krijgen. 

Het gesponsorde gebak van Bakker Gutter wordt door de ex banketbakkersfamilie geproefd en beoordeeld met een dikke tien!

Kijk... deze beoordelingscommissie weet wat kwaliteit is!! De trossen gaan los en er wordt gevaren... en hoe!

Auteur Vaarwens.

Met dank aan:
Marina Monnickendam voor het beschikbaar stellen van de faciliteiten.
De Stichting Ambulancewens voor het vervoer.
De KNZ&RV te Muiden voor de gastvrijheid en bakkerij Gutter voor de catering.

Het verslag van Karin werd geprint gezonden:

Karin-de-Haan

TIP: U kunt in windows de foto's groter maken door met de rechter muisklik de optie te kiezen "Afbeelding bekijken". Daarna kunt u hem opslaan in uw PC.

163 Corrie de Haan 006163 Corrie de Haan 007163 Corrie de Haan 019163 Corrie de Haan 020163 Corrie de Haan 031163 Corrie de Haan 034163 Corrie de Haan 047163 Corrie de Haan 050