header2

Verslagen Vaardagen 2012

Vaardag 166 op 10-08-2012

Een gedenkwaardige dag voor Willem en zijn familie:166 Dhr Shai Boerichter. 3

"Als pappa niet meer beter wordt...."

Willem heeft hersen CA en is uitbehandeld. Vandaag hebben Evert en Inge met hem en zijn gezin met drie kinderen van 5, 8 en tien jaar een dag gevaren. Het was een superdag. De zon scheen, de wind was matig en de familie had er zin in. Opgetogen kwam het gezelschap aan boord. Enigzins onwennig ontmoetten de kinderen onze trouwe viervoeter Joey, maar het ijs was al snel gebroken. Zeker nadat Evert de boodschap meedeelde: "Hij heeft vanmorgen nog een postbode verscheurd, dus honger heeft ie niet meer!"
Er werd genoten van het heerlijke gebak van bakker Gutter onder het genot van een kop koffie  en Evert vertelde het één en ander over de historie van de Meander. De trossen gingen los en er werd gevaren. Het is vakantieseizoen en het is druk op het water. Evert heeft moeite om alle zeilschepen (die denken dat ze voorrrang hebben, maar dat hebben ze niet, want de Meander is niet alleen een GROOT schip, maar ze is ook nog BEROEPSVAART) te ontwijken. De familie heeft een volledige dag vergetelheid gehad en Evert en Inge hebben hun doel bereikt als je het ingezonden e-mailbericht van Sandra leest.

De familie wil om privé redenen geen publiekelijk herkenbare foto's.

Vaarwel Willem
Auteur Vaarwens.

Met dank aan:
Havendienst Volendam voor de gastvrijheid,
Fotoshop Volendam voor de gratis foto
Marina Monnickendam voor de gastvrijheid!

 

Het hartverwarmende e-mailbericht van Sandra:

Lieve mensen,
Nogmaals bedankt voor vandaag. We hebben er enorm van genoten. We hebben een fantastische dag gehad met Inge en Evert op hun schip de Meander. De dag was tot in de puntjes verzorgd. Voor ons was het eerste dag van de zomervakantie dat we een echt vakantiegevoel hadden. Even geen zorgen want ze bieden juist die extra handen en zorg, waardoor je het een dag niet alleen draagt. Wat een aardige, warme mensen zijn Inge en Evert, en wat bijzonder dat zij dit aanbieden.Even geen zorgen want ze bieden juist die extra handen en zorg, waardoor je het een dag niet alleen draagt. Ze gaven ons het gevoel dat elke lach, elke traan er mag zijn, zowel voor ons als voor onze kinderen en ouders. Het was niet alleen een goede verzorging kwa bootreis en eten, maar ook fijne persoonlijke aandacht voor ons allemaal. Precies goed afgestemd. En dan niet te vergeten, wat een prachtige boot! Zo'n dag als deze met Inge en Evert gunnen wij iedereen.
Sandra, Willem, de kinderen en de (groot) ouders.

 

Dhr Shai Boerichter. 2
Dhr Shai Boerichter. 3
Dhr Shai Boerichter. 4
Dhr Shai Boerichter. 7