header2

Verslagen Vaardagen 2013

Vaardag 184 op 16-04-2013

De verjaar-vaardag van Meiske...184 Meiske Gerritse 002

Meiske zit in een hospice en is uitbehandeld want ze is ongeneeslijk ziek. Haar verjaardag valt op 17 april en ze wil haar verjaardag nog één keer vieren. Helaas stond deze datum al besproken voor een andere vaardag, maar er was nog een mogelijkheid, namelijk de dag ervoor. Alle drie kinderen konden deze dag vrij krijgen en rond half elf was het gezelschap aan boord. Er was heerlijke koffie en daarna gingen de trossen los. Meiske en haar naasten genoten de hele dag met volle teugen! Wat heerlijk om te zien...

Auteur vaarwens.

Met dank aan de KNZ&RV voor het beschikbaar stellen van de havenfaciliteiten.

Het verslag de vaardag van zoon Ab:

Na het bewonderen van het volkstuinen complex ( verkeerde afslag genomen links van de dijk )en het zien opkomen van de verse spinazie plantjes in deze echte eerste lente dagen rijden we na wat gedraai en hekken openen en dichten de juiste parkeerplaats op en worden we warm welkom geheten door Inge en Evert.
De boot en Evert en Inge lachen ons toe, die prachtige ambiance voor een intiem samenzijn met je dierbare naasten op één van de laatste momenten in je leven.
Al snel voelen we ons helemaal thuis en worden we verwent met heerlijke cake en koffie.
Evert begint met een welkomstwoord enkele huishoudelijke mededelingen en een korte geschiedenis van het ontstaan van deze boot.
Ma krijgt een plekje naast Evert aan bakboord zodat ze een mooi overzicht heeft daar zit ze prinsheerlijk genesteld en Evert begint te vertellen en wat kan die man vertellen.
Dat is ongelofelijk, ma (en wij allen) genieten zichtbaar van zijn verhalen en belevenissen met af en toe een woordje Gronings er tussendoor ( ma is geboren in Blijham provincie Groningen ).
De stemming zit er goed in zoals wij het graag wilden hebben en goed aangevoeld door Inge en Evert
Ik weet zeker dat ze alle soorten van gezelschappen een prachtige dag kunnen bezorgen door hun persoonlijkheden, geweldige mensen.
Inge en Evert bedankt voor deze bijzonder dag voor Ma en ons allen, dit hadden we niet willen missen.
We zullen nog lang aan deze dag terug denken.
Ab Gerritse.

Meiske Gerritse 002
Meiske Gerritse 007
Meiske Gerritse 009
Meiske Gerritse 010
Meiske Gerritse 013
Meiske Gerritse 016
Meiske Gerritse 018