header2

Verslagen Vaardagen 2013

Vaardag 204 op 28-06-2013

Een droom komt uit voor Milad...204 Milat Tahki 017

Milad is nog maar 22 jaar en is getroffen door Long CA. Hij krijgt de zwaarste chemo's die er zijn, maar hij slaat zich er doorheen. Vandaag vergat hij dat hij er slecht voor staat. Ondanks zijn beperkt geestelijk vermogen heeft hij vandaag een paar dromen verwezenlijkt. Hij heeft gestuurd op een echt schip, hij is in kostuum op de foto geweest en hij heeft een echte vuurtoren bezichtigd . Daardoor is hij voor één dag zijn slechte situatie vergeten. Zijn pleegvaders, pleegbroer en verzorgsters waren mee en dat gaf de dag een extra feestelijk tintje. Sterkte lieve Milad, we zijn in gedachten bij je...

Auteur Vaarwens

Met dank aan:
Marina Monnickendam voor de gastvrijheid.
Havendienst Volendam voor de gastvrijheid.
Bakker Gutter voor de catering.
Fotoshop Volendam voor de gratis foto.
Thijs en Liliane voor de rondleiding op de vuurtoren.

Het verslag van Milad:

Beste Evert en Inge,

Ik vond het zo super leuk om te varen met jullie en me pleegvaders en me pleeg broer en de 2 begeleiders.
Ik vond de zee prachtig , de uitzicht van alles vond ik echt heel erg gaaf ik vind varen echt leuk en vind het leuk om het vaker te doen.
Ik vond het echt lachen met jou Evert met die leuke cameras op de boot en die mooie foto,s van de boot die jullie eerst hebben gekocht vond ik wel grappig hoe dat er eerst zo uitzag.
En ik vond dat ook bijzonder en ik vind het ook stoer van jullie en gaaf maar ook echt knap hoe jullie dat konden maken en repareren en ik vond het met jullie en iedereen echt leuk op de boot alles is zo mooi op zee.
En ik vond het ook leuk dat ik mocht sturen. Heel erg bedankt voor de mooie dag en ik heb het naar me plezier gehad met iedereen!

Liefs en groetjes van Milad, Giovanni, Richard en Reinier en begeleiders Marloes en Kim

-Milat-Tahki
Milat Tahki 001
Milat Tahki 008
Milat Tahki 017
Milat Tahki 028
Milat Tahki 042