header2

Verslagen Vaardagen 2013

Vaardag 206 op 02-07-2013

Deze dag was voor Dick.206 Dick en Diana 003

Dick heeft terminal longemfyseem en zijn vrouw Diana is halfzijdig verlamd wegens een CVA. Dick wil er nog graag éénmaal uit!!
We kregen de volgende reactie op een intakeformullier:
Hallo lieve Inge en Evert,
Ik ben werkelijk met stomheid geslagen om wat er ineens gebeurt.
Natuurlijk hadden wij onze kansen op een dagje uit al tot nul gereduceerd, ik ben bedlegerig, problemen genoeg dus. Zit ik op internet, werd ik door een kennisje aangesproken over jullie activiteiten en ze gaf me het adres van jullie site. Ik keek rond op de site, het leek me heel erg leuk, maar rekende er eigenlijk niet op dat ik in aanmerking kwam. Tegen beter weten in heb ik het intakeformulier ingezonden en gedacht...we zien wel...... Wie schetst mijn verbazing, toen ik twee dagen later door mijn dolenthousiaste partner werd teruggebeld en ze me zelfs al de datum en het draaiboek wist te vertellen. Dit heb ik in mijn 63 jaar nog nooit meegemaakt, Ik vind het echt buitengewoon en helemaal te gek.
Enorm bedankt. Dit wordt een dag om nooit meer te vergeten. 

Dick


Nu is Dick met het laatste stukje bezig, want hij is moegestreden. Gisteren heeft hij al zijn energie opgeslagen en vandaag heeft hij genoten met zon, zomer, water, varen en genieten. Voor iedereen werkelijk een dag om nooit te vergeten!
Dank dat we je aan boord mochten hebben Dick! Je bent een bijzonder mens...

Auteur Vaarwens

Met dank aan:
Marina Monnickendam voor de gastvrijheid.
Havendienst Volendam voor de gastvrijheid.
Bakker Gutter voor de catering.
De Stichting Ambulancewens voor het vervoer.

Een dankwoord van Dick:

"Hallo lieve mensen,
Ik heb jullie eigenlijk nooit verteld hoe ik onze vaardag ervaren heb, een ernstige omissie.
Ik was hypernerveus toen ik werd opgehaald. Al snel werd ik op mijn gemak gesteld, iets wat helemaal goed kwam toen ik met Evert in contact kwam. Vanaf dat moment was het alleen nog maar genieten. Zelfs toen ik verbaasd keek dat er geen vis aan boord was, werd dat meteen hersteld, voor mij werd in Volendam vis aangerukt. Ik heb die dag meer genoten dan ik me ooit had kunnen voorstellen. Mijn hartelijke dank gaat naar Evert, en de mensen van de ambulance. Het was een zalige ervaring.

Dick."

Dick en Diana 001
Dick en Diana 003
Dick en Diana 011
Dick en Diana 012
Dick en Diana 017
Dick en Diana 020
Dick en Diana 022
Dick en Diana 027