header2

Verslagen Vaardagen 2013

Vaardag 216 op 02-08-2013

De heetste dag van het jaar voor Jantje...216 Jantje Houikes 16

De Meander ligt in Kampen... de temperaturen voor vandaag zullen oplopen tot ver over de 30 graden... er is een klein zuchtje wind...Jantje komt met de wensambulance van AMBIANCEWENS NEDERLAND aan boord voor een vaardag... zo snel mogelijk het water op...  de zuurstofmachine geeft er de brui aan... Jantje heeft nog maar voor anderhalf uur zuurstof in flessen... in Schokkerhaven wordt een nieuwe machine gebracht... Jantje heeft weer lucht en de Meander kan haar reis vervolgen na een heerlijk zwempartij...

Het was een SUPERDAG! DANK... VOOR AL HET GOEDE!!

Auteur Vaarwens

Met dank aan de gemeente Kampen voor het beschikbaar stellen van de faciliteiten, de Koggewerf te Kampen voor de gastvrijheid en de Stichting Ambiance Noord Nederland voor het vervoer per ambulance. Speciale dank voor Aise en Jenny van de SANN die de dag in goede banen hebben geleid.

Een berichtje van de familie:

Lieve Evert en Inge,
Mede door jullie inbreng en die van de wensambulance heeft onze moeder en oma een fantastische dag gehad.
De sfeer aan boord was liefdevol en de lunch was heerlijk. We hebben een mooi stuk gevaren en ook konden we nog zwemmen! Wij hebben allemaal van iedere minuut genoten en hebben hier vele fijne herinneringen aan overgehouden.
Bedankt hiervoor.

De kinderen en kleinkinderen.

Jantje Houikes 10
Jantje Houikes 13
Jantje Houikes 16
Jantje Houikes 2
Jantje Houikes 22
Jantje Houikes 6
Jantje Houikes 7
Jantje Houikes 9