header2

Vaardagen 2014

Vaardag 244 op 28-3-2014

Een zonovergoten voorjaarsdag voor Janus...244 Janus van Ledden 040

De berichten zijn goed als de Meander V klaar ligt voor de kade van de KNZ&RV te Muiden. Er stoppen twee auto's met een familie uit Amerongen. Twee dochters en hun tante begeleiden onze Janus die het niet echt getroffen heeft in het leven en nu lijdt aan lonkanker. Janus stapt uit en komt met een mooi bosje bloemen - compleet met vaasje - in zijn beide handen geklemd wat onevenwichtig op Inge af lopen. Het is een aandoenlijke aanblik als hij vol dankbaarheid en liefde de bloemen aan Inge overhandigt als dank voor de vaardag. Ze gaan aan boord en Evert en Inge heten de familie welkom. Na de koffie gaan de trossen los. Het wordt een topdag, waarvan iedereen met volle teugen geniet.

Auteur Vaarwens.

Met dank aan:
KNZ&RV te Muiden voor de gastvrijheid.

Dankmail van Cora:

Beste Evert en Inge,

wij hebben genoten op onze vaardag! Inge stond al klaar op de parkeerplaats om onze vader Janus van Ledden te begeleiden naar de "Meander". Wij zijn jullie zeer erkentelijk voor alle vriendelijkheid, en de vele uitleg onderweg op onze vaarweg naar Amsterdam. Evert kerel wat kan jij vertellen, maar het belangrijkste was dat onze vader zo ontzettend genoten heeft. Dat kan niemand hem en ons meer afpakken! Staat in ons geheugen gegrift!
Bedankt voor de heerlijke lunch, bedankt voor alles.

Vriendelijke groeten uit Veenendaal van Marga, Cora, Dirk, Kelly, Alisa en Edwin.

244 Janus van Ledden 006244 Janus van Ledden 015244 Janus van Ledden 019244 Janus van Ledden 020244 Janus van Ledden 024244 Janus van Ledden 040244 Janus van Ledden 049