header2

Vaarwens 326 op 01-06-2015

Superweer voor Leo tussen twee regendagen door...326 Leo Kester 36a

Leo lijdt aan ALS en zit in een elektrische rolstoel. Het verloop van het ALS beeld is bij iedereen anders... Leo kan nog praten, eten en zijn armen bewegen, maar hij kan geen stap meer verzetten... Vandaag gaan we tussen twee regendagen door op een prachtig zonnige dag varen op de Gouwzee met Leo, zijn vrouw Corrie en zijn naaste vrienden. Iedereen geniet van zijn/haar dag, maar voor Leo is dit uitje het meest welkom. Hij is positief ingesteld en geniet van ieder moment. (Respect!) Heerlijk om er uit te zijn en te genieten van het varen, Volendam, vuurtoren en foto...

Hou je haaks Leo!
Auteur Vaarwens.

Met dank aan:
Marina Monnickendam voor het beschikbaar stellen van de faciliteiten
Havendienst Volendam voor de gastvrijheid
Foto de Boer voor de gratis foto
Thijs en Liliane voor de gastvrijheid op de vuurtoren van Marken
Bakker Kees Gutter voor de catering
Slager Dirk Spronk voor de catering
Vaarvrijwilligers Hiepke en Nel

Het verslag van echtgenote Corrie:

Hoi Evert, Inge, Hiepke en Joke
We moesten verzamelen in Monnikendam, daar lag de Meander. Eerst een kop koffie/thee met wat lekkers, daarna zijn we gaan varen. Heerlijk, een dag de vrijheid tegemoet, even helemaal niets anders dan genieten. We hadden prachtig weer,droog met een zonnetje.
Eerst door het haventje van Marken om vervolgens door te gaan naar Volendam. Na een zalige lunch met z'n allen aan boord, kregen wij als verrassing een groepsfoto in Volendam in klederdracht aangeboden bij de fotowinkel van de Boer. We hebben daar flink gelachen. Wat was dit een dag met een gouden randje, we zijn onwijs verwend... Na een wandelingetje door het dorp en het eten van een lekker ijsje, zijn we richting Marken gaan varen. Op een eilandje bij Marken zijn we nog even aangemeerd bij een vuurtoren waar Thijs en Liliane wonen. Evert heeft ons daar een rondleiding gegeven en uitgelegd hoe deze twee mensen daar leven. Dit was erg gaaf om te horen en te zien. Wat was dit een dag met een gouden randje, we zijn onwijs verwend door Hiepke, Joke en Evert met zijn prachtige verhalen. Leo heeft de hele dag een glimlach op zijn gezicht gehad. We hebben weer wat energie gekregen.
Dank jullie wel. Hartelijke Groeten van Leo en Corry Paul en Ria Gert-Jan en Marga

Leo Kester 10
Leo Kester 12
Leo Kester 14
Leo Kester 16
Leo Kester 18
Leo Kester 20
Leo Kester 26
Leo Kester 28
Leo Kester 29
Leo Kester 32
Leo Kester 36
Leo Kester 36a
Leo Kester 7