Welkom op onze site

Evert en Inge LR 17

Dit is de site van Stichting Vaarwens, gedreven door Inge de Graaf en Evert Stel, gesteund door vele vrijwilligers over varen  en  vrijwilligerswerk

Site info:

HEEFT U EEN VAARWENS?

logo Vaarwens

Vult u dan hier het intakeformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.


 RECENTE BERICHTEN:

 Facebook logoTwitter

Alle recente nieuwsberichten worden geplaatst op onze vrij toegankelijke Facebookpagina en/of op Twitter


 LEZINGEN BIJWONEN:

Cam Race lezing 2014 2

Evert geeft ook zeer interresante lezingen over het vrijwilligerswerk, over zijn schepen en over zijn boeken. Bekijk de infopagina door op de foto te klikken


 BOEKEN VAN EVERT:

  thumb Cover Wel varend ondernemer  thumb Cover Wie vaart beleeftthumb Cover-raasdonders-en-BramstSchipperslatijn

Evert schrijft leuke, humoristische en spannende boeken. Klik op de boeken om naar de infopagina te gaan. U kunt ze daar ook bestellen! De opbrengst van de boeken komt volledig ten goede van Stichting Vaarwens!

Boekrecensies bladen en kranten

Reacties op Evert's boeken

Home

PostHeaderIcon Informatie over de site

Dit is de site van Stichting Vaarwens, gedreven door Evert Stel en Inge de Graaf, gesteund door vele vrijwilligers.

Wat kunt zoal vinden op onze site... Nou, dat is nogal wat. Hieronder staan omschrijvingen en links naar de desbetreffende pagina's. Gaat u er maar voor zitten, want er is veel te bekijken!

Stichting Vaarwens:

Ten eerste de stichting... want daar gaat het tenslotte om! Onder dit item vind u alles over het vrijwilligerswerk van Evert en Inge, dat inmiddels is uitgegroeid tot hun voornaamste bezigheden, namelijk het aanbieden van gratis vaardagen aan uitbehandelde zieke mensen.
Tip: Evert en Inge verzorgen ook lezingen over hun vrijwilligerswerk.  De opbrengst is voor de stichting!

Verslagen Vaardagen:Ik wist het

Van alle gemaakte vaardagen wordt een kort verslag op onze site gezet met foto's erbij. Op deze wijze kan iedereen die dat wil nog eens terugkijken op de vaardag en indien men dat wil, kunnen de foto's worden gedownload. Ze zijn niet beschermd en de resolutie is groot genoeg om ze af te drukken. Tevens kunnen onze sponsoren en anderen die hun inzet hebben getoond voor onze stichting, zien wat we met hun aangeboden middelen bewerkstelligen.

Klik en bekijk een video van een vaardag...

Sponsoren:

Zonder sponsoren kan Stichting Vaarwens de vaarverzoeken onmogelijk gratis vervullen. Evert en Inge en alle vrijwilligers zetten belangenloos hun krachten in om de vaardagen te kunnen realiseren, maar de onkosten voor  het drukwerk, de catering, verzorging, de telefoon etc... moeten nu eenmaal gedekt worden. Ook de Meander V wordt tegen een gerige vergoeding dagelijks gebruikt voor de vaarwensen. Evert en Inge stellen hun schip gelukkig tegen kostprijs ter beschikking. (Zie ook de Stichtingsinfo)

Loflijke initiatieven:

Onder dit item kunt u de vele prachtige initiatieven lezen van mensen die zich hebben ingezet om het werk van Stichting Vaarwens mogelijk te maken. Misschien krijgt u door het lezen ervan ook behoefte om iets te gaan organiseren. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met folders, flyers en ander promotiemateriaal.

Nieuws:

Hier staat al het grote nieuws gemeld en omschreven. Voor korte actuele updates en meldingen verwijzen we u naar onze Facebook en Twitterpagina, waarop regelmatig nieuwe items worden geplaatst.

Stichtingsinfo:

Onder dit item kunt u alles lezen over de samenstelling van de stichting, het comité van aanbeveling, het bestuur en het financieel overzicht.

Boekenverkoop voor de stichting:

Evert is hobbyschrijver en er zijn al vier boeken van hem verschenen. Ze vinden gretig aftrek want zijn schrijfstijl is voor velen heerlijk leesvoer. Naast de niet aflatende humor en zelfspot worden ook de blunders, de zwarte dagen en de lange weg naar gestelde doelen beschreven. De boeken zijn vlot geschreven en inspirerend voor iedere waterliefhebber, maar het zijn ook een verhalen over avontuur, passie, kracht en doorzettingsvermogen.  Tip: Evert geeft ook lezingen over zijn boeken.  De opbrengst van de boeken en de lezingen is voor de stichting!

 


 Site over de Meander V:

Site-Mea-2

 Meanderships is de privé site van Evert en Inge. Het is in principe een verlengstuk van deze site... Op de aparte onafhankelijke site kunt u alles vinden over het paar en hun schip de Meander V. Deze site is onlangs volledig in een nieuw jasje gestoken en is zeker de moeite waard om te bezoeken.

Wat is er zoal op hun site te vinden:

Lees meer...

 
DONATIE BUTTON

KLIK EN DONEER EENVOUDIG

Donatiebutton 2Wordt u ook geroerd? Help ons mee de vaardagen schenken en stort via onze donatiepagina door op de knop te klikken.


Logo Whydonate-2 

U kunt ook heel gemakkelijk rechtsreeks doneren via uw mobiel, tablet of PC met Whydonate.

Onze sponsoren
Meander aktueel

 Klik op de foto voor de locatie van de Meander V

IJsselmeer snel 1

Mont Ventoux

Beklim de Mont Ventoux voor Groot verzet tegen kanker en Stichting Vaarwens. Lever ook een sportieve prestatie voor twee goede doelen in één keer in 2016

Poster-Mont-Ventoux-web2

Lees er alles over door op de foto te klikken