Welkom op onze site

IJsselmeer 2009

Dit is de site van Stichting Vaarwens, gedreven door Evert Stel en Inge de Graaf gesteund door vele vrijwillgers over varen en vrijwilligerswerk

Site info:

HEEFT U EEN VAARWENS?

02logovaarwensweb

Vult u dan hier het intakeformulier in. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

RECENTE BERICHTEN:

Facebook logoTwitter

Alle recente nieuwsberichten worden geplaatst op onze vrij toegankelijke Facebookpagina en/of op Twitter

LEZINGEN BIJWONEN:

Evert Lezing 2

Evert geeft ook zeer interresante lezingen over het vrijwilligerswerk, over zijn schepen en over zijn boeken. Bekijk de infopagina door op de foto te klikken

BOEKEN VAN EVERT:

thumb Cover Wel varend ondernemer  thumb Cover Wie vaart beleeftthumb Cover-raasdonders-en-Bramst

Evert schrijft leuke, humoristische en spannende boeken. Klik op de boeken om naar de infopagina te gaan. U kunt ze daar ook bestellen! De opbrengst van de boeken komt volledig ten goede van Stichting Vaarwens!

Boekrecensies bladen en kranten

Reacties op Evert's boeken

PostHeaderIcon Informatie over de site

Dit is de site van Stichting Vaarwens, gedreven door Evert Stel en Inge de Graaf, gesteund door vele vrijwilligers.

Wat kunt zoal vinden op onze site... Nou, dat is nogal wat. Hieronder staan omschrijvingen en links naar de desbetreffende pagina's. Gaat u er maar voor zitten, want er is veel te bekijken!

Stichting Vaarwens:

Ten eerste de stichting... want daar gaat het tenslotte om! Onder dit item vind u alles over het vrijwilligerswerk van Evert en Inge, dat inmiddels is uitgegroeid tot hun voornaamste bezigheden, namelijk het aanbieden van gratis vaardagen aan terminaal zieke mensen.
Tip: Evert en Inge verzorgen ook lezingen over hun vrijwilligerswerk.  De opbrengst is voor de stichting!PIM Film

Even meevaren vanachter de PC? Klik op het plaatje hiernaast:

Verslagen Vaardagen:Ik wist het

Van alle gemaakte vaardagen wordt een kort verslag op onze site gezet met foto's erbij. Op deze wijze kan iedereen die dat wil nog eens terugkijken op de vaardag en indien men dat wil, kunnen de foto's worden gedownload. Ze zijn niet beschermd en de resolutie is groot genoeg om ze af te drukken. Tevens kunnen onze sponsoren en anderen die hun inzet hebben getoond voor onze stichting, zien wat we met hun aangeboden middelen bewerkstelligen.