header2

Contactformulier

E-mail verzenden
(optioneel)

Overige gegevens

Overige gegevens:
STICHTING VAARWENS


TelefoonTelefoon Stichting Vaarwens: 020 2441092   


MobielTelefoon Inge de Graaf: 06 20605563

NOTE* Gelieve bij geen gehoor een bericht in te spreken, stuur haar een tekstberichtje of probeert u het later nog eens.


E mailE-mail: niet weergegeven!
NOTE *
Om Spammail via robots tegen te gaan, plaatsen we geen email adres op onze site. U kunt het bovenstaand E-mail formulier gebruiken.


PostPostadres instelling: p/a Galgeriet 5A 1141 GA Monnickendam

NOTE*  Dit is geen bezoekadres maar een postadres!


Huisvesting:

Stichting Vaarwens heeft geen overhead en geen huisvestingskosten! De Meander V dient als varend kantoor, vergaderruimte, meeting point en bezoekadres. Er is permanent internet en er zijn twee bureau's ingericht om alle administratieve werkzaamheden voor de stichting te kunnen doen. Hierdoor spaart de stichting veel uit.
Met dank aan Evert en Inge, de bewoners van de Meander V die hun huis altijd volledig gratis beschikbaar stellen voor bovenstaande activiteiten.

Stichting Vaarwens vaart centraal in midden Nederland. Kijk ook op Meander Actueel in de rechter kolom voor de aktuele vertrekhaven.ONS BANKNUMMER IS: NL17INGB0005659179  t.n.v. STICHTING VAARWENS.
BIC Vaarwens: INGBNL2A
Kamer van Koophandel nr: 01128955
BTW nummer: NL.8191.92.387.B.01
RSIN ANBI nummer: 819192387
Volgende
Door het invullen en/of versturen van één van de formulieren geeft u Stichting Vaarwens toestemming uw persoonlijke gegevens te gebruiken m.b.t. het realiseren van een laatste wens. Deze gegevens zullen vijf jaar in het archief bewaard blijven van Stichting Vaarwens.