header2

Onze Ambassadeurs

Met trots laten we u kennis maken met onze ambassadeurs.

Frits Wester
Frits Wester

Ik kan mij zo goed voorstellen dat mensen in de laatste fase van hun leven, als de laatste haven in zicht is, nog een keer het water op willen. De wijze waarop Inge en Evert dit mogelijk maken vind ik heel bijzonder. De manier waarop zij hun leven hebben ingericht om mensen die ene dag nog te geven verdient dan ook alle steun. Gezondheid is natuurlijk ongeveer het belangrijkste dat er is, naast liefde en relaties. Het stelt je in staat om dingen te ondernemen. Helaas is het niet iedereen gegeven om gezond oud te worden. Voor sommigen komt het einde veel te vroeg. We moeten er allemaal een keer aan geloven, maar als dat moment vroeg of laat bijna daar is, dan is het fijn als je met hulp van anderen toch nog een paar bijzondere momenten kan beleven.
Ik hoop dan ook van harte - en weet het eigenlijk wel zeker - dat mensen die een dag met Stichting Vaarwens meegaan hun ziekte en naderende dood even kunnen vergeten.

Frits Wester - Politiek commentator RTL / parlementair verslaggever 


Klaas Wilting
Klaas Wilting


Ik ben ambassadeur van Stichting Vaarwens omdat ik het prachtig vind dat mensen in hun laatste levensfase die ene - voor hen zo belangrijke - wens in vervulling zien gaan. Het plezier en de troost die ze dat geeft, zijn amper onder woorden te brengen. Vaarwens brengt het juiste gevoel boven.
Daar wil ik - hoe klein ook - mijn steentje aan bijdragen.

Klaas Wilting, voormalig woordvoerder Amsterdamse Politie.