• Header-Meander-2
  • Vaarwens-Headers-8
  • Vaarwens-Headers-20

Onze Ambassaseurs

Met trots laten we u kennis maken met onze beide ambassadeurs.

Klaas Wilting

Ik ben ambassadeur van Stichting Vaarwens omdat ik het prachtig vind dat mensen in hun laatste levensfase die ene - voor hen zo belangrijke - wens in vervulling zien gaan. Het plezier en de troost die ze dat geeft, zijn amper onder woorden te brengen. Vaarwens brengt het juiste gevoel boven.
Daar wil ik - hoe klein ook - mijn steentje aan bijdragen.

Klaas Wilting, voormalig woordvoerder Amsterdamse Politie.

Peter DouglasPeter Douglas

Als je het hebt over - het hart op de juiste plaats - dan zijn de initiatiefnemers van Stichting Vaarwens een toonbeeld voor deze maatschappij! Ik vind het daarom een grote eer om ambassadeur te mogen zijn van deze geweldige stichting en zal er alles aan doen om mee te helpen zoveel mogelijk laatste wensen in vervulling te kunnen laten gaan. De prachtige verhalen, het laatste sprankje geluk wat je in de ogen ziet van mensen die het aardse door een vreselijke ziekte of ongeval gaan verlaten, maakt het dat deze stichting Vaarwens jarenlang door moet kunnen gaan met hun prachtige werk.

Peter Douglas, zanger