header2

Algemene informatie over de site

Wat kunt zoal vinden op onze site...

Nou, dat is nogal wat. Hieronder staan omschrijvingen en links naar de desbetreffende pagina's. Gaat u er maar voor zitten, want er is veel te lezen en te bekijken!

Home:

Op de Homepage ten eerste de stichting... want daar gaat het tenslotte om! Onder dit item vind u alles over het vrijwilligerswerk van Evert en Inge, dat inmiddels is uitgegroeid tot hun voornaamste bezigheden, namelijk het aanbieden van gratis vaardagen aan uitbehandelde zieke mensen.
Tip: Evert en Inge verzorgen ook lezingen over hun vrijwilligerswerk.  De opbrengst is voor de stichting!

Informatie over de site:

Onder dit tabblad kunt u alle informatie vinden over het organiseren van een vaardag. Het begint met het vaarschema van waaruit de Meander V vaart. Daarna kunt u antwoord vinden op veel vragen en er is informatie over het schip de Meander V. Ook vind u links naar diverse TV uitzendingen over SVW en filmwerk op Youtube. De volgende pagina is gevuld met een verzameling publicaties en krantenberichten die zijn verschenen over SVW. Ook kunt u een aantal intenetlinks vinden die misschien voor u nuttig zijn.

Eigen nieuw vaarwensschip:

Het startsein is (helaas enkele maanden verlaat) gegeven! Het bestuur heeft jachtontwerper Jan Visser uit Heeg opdracht gegeven om met de ontwerpfase te beginnen. Het wordt hoog tijd, willen in de komende jaren alle vaarwens aanvragen tijdig kunnen blijven honoreren. Onze gasten zijn vaak mensen van de laatste dagen, dus spoed is meestal noodzaak... Op deze pagina is alles te vinden over de ontwikkelingen van het eigen vaarwensschip voor de stichting. Er wordt momenteel immers continue gevaren met Evert en Inge hun 'varend huis' de Meander V. De groei is inmiddels te groot geworden en hun huis/schip wordt te zwaar belast, reden om te gaan sparen voor een eigen Vaarwensschip.

Tien jaar Vaarwens:

Onder dit tabblad vindt u alles over het gewelig 10 jarig jubileum dat bij de KNZ&RV te Muiden groots werd gevierd. Ook zijn daar alle foto's van het evenement nu gratis te downloadenIk wist het


Verslagen Vaardagen:

Van alle gemaakte vaardagen wordt een kort verslag op onze site gezet met foto's erbij. Op deze wijze kan iedereen die dat wil nog eens terugkijken op de vaardag en indien gewenst, kunnen de foto's worden gedownload. Ze zijn niet beschermd en de resolutie is groot genoeg om ze af te drukken. Tevens kunnen onze sponsoren en anderen die hun inzet hebben getoond voor onze stichting, zien wat we met hun aangeboden donaties en middelen bewerkstelligen.

Klik en bekijk de video van een vaardag...

Reviews:

Onder dit tabblad kunt u een groot aantal quotes en reviews van onze vaargasten lezen. Ze zijn verzameld uit de verslagen van de vaardagen waarop we een reactie hebben mogen ontvangen van onze gast, familie of vrienden. Het zijn deze berichten, hartenkreten en uitspraken die Stichting Vaarwens maken tot wat het is, namelijk een geweldige bron van emotionele rijkdom die ons en onze vrijwilligers kracht en energie geven om ons belangenloos in te zetten voor de medemens in zijn/haar laatste levensfase!

Sponsoren:

Zonder sponsoren kan Stichting Vaarwens de vaarverzoeken onmogelijk gratis vervullen. Evert en Inge en alle vrijwilligers zetten belangenloos hun krachten in om de vaardagen te kunnen realiseren, maar de onkosten voor  het drukwerk, de catering, verzorging, de telefoon etc... moeten nu eenmaal gedekt worden. Ook de Meander V wordt tegen een gerige vergoeding dagelijks gebruikt voor de vaarwensen. Evert en Inge stellen hun schip gelukkig tegen kostprijs ter beschikking. (Zie ook de Stichtingsinfo)

Acties en initiatieven:

Onder dit item kunt u de vele prachtige initiatieven lezen van mensen die zich hebben ingezet om het werk van Stichting Vaarwens mogelijk te maken. Misschien krijgt u door het lezen ervan ook behoefte om iets te gaan organiseren. Neem gerust contact met ons op. We helpen u graag met folders, flyers en ander promotiemateriaal.

Nieuws:

Hier staat al het grote nieuws gemeld en omschreven. Voor korte actuele updates en meldingen verwijzen we u naar onze Facebook en Twitterpagina, waarop regelmatig nieuwe items worden geplaatst.

Stichtingsinfo:

Onder dit item kunt u alles lezen over de samenstelling van de stichting, het comité van aanbeveling, het bestuur en het financieel overzicht. U kunt er ook jaarrekeningen, veel promotiemateriaal, flyers en kalenders downloaden

Contact:

Onder dit item kunt u contact met ons zoeken en informatie vinden over schenkingen en legaten


E-mail