Bestel- en downloadpagina van promotiemateriaal

Op deze pagina kunt u vrij flyers, folders en logo's downloaden als promotiemateriaal voor Stichting Vaarwens. Indien en een leuk initiatief hebt, schroom niet om via de contactpagina ons even te vragen om meer materiaal. Alvast dank voor uw initiatief.

Kleine vaarwensvlaggetjes:
Puntvlag
U kunt op 2 manieren een vlaggetje bestellen:

Manier 1: De Vaarwens puntvlaggetjes zijn in drie maten rechtstreeks te bestellen bij de 'Vlaggenclub'. De opbrengst gaat naar Vaarwens!
Vaarwensvlaggetje
Manier 2: Door via het bestelformulier via Joke een vlaggetje (vierkant of puntvlag) te bestellen.
Onze vrijwilligster Joke verzorgt namelijk de verzending van vlaggetjes.

Kalender Stichtingvaarwens 2020Kalender Stichting Vaarwens

Download hier uw kalender in PDF voor 2020 of klik op het plaatje

PDF bestand van de donatieformulier (Printklaar A4)
donatieformulier compleet
U kunt deze kaart uitprinten, invullen, in een enveloppe doen, frankeren en aan ons zenden. Wij regelen de rest. Kijk ook op onze pagina 'Schenkingen en legaten' voor uw belastingvoordeel. Alvast dank voor uw bijdrage.

Donatieformulier.pdf

HELP STICHTING VAARWENSFlessenbonnenposter A 4 PDF

U kunt deze poster uitprinten en uw supermarkt toestemming vragen hieraan mee te werken door de poster op te mogen hangen bij de flessenautomaat.
De supermarkt maakt het bedrag meestal direct over aan onze stichting op rekeningnummer : NL17INGB0005659179

Flessenbonnenposter.pdf

Flyer-Vaarwens-2014-achterkPDF bestand van de flyer ( Printklaar A4 voor en achterkant) voor Stichting Vaarwens (1.5 Mb)

GRATIS