header2

Intakeformulier voor een vaarwens

Na 15 november kunt u tot onze spijt geen intakeformulier meer inzenden.

Vanaf 20 februari 2019 staat het intakeformulier weer online en kunt u een verzoek voor een Vaarwens indienen.


Zodra Stichting Vaarwens een eigen Vaarwensschip heeft, kunnen we ook in de winter blijven varen. Er wordt aan gewerkt!!!
Waarom winterstop?
Na een druk vaarseizoen is het nu tijd om met winterreces te gaan. De Meander V en haar bewoners Evert en Inge hebben de afgelopen zomer met hulp van vele vrijwilligers het ‘water dun gevaren’ en en bijna 100 vaardagen gemaakt. Velen zullen er een prachtige herinnering aan hebben overgehouden.

Rust
Nu is het tijd voor onderhoud, reparatie, vernieuwing, maar ook een moment van rust… De rust voor allen, die zich de afgelopen zomer en de achterliggende 11 jaren met enorm enthousiasme hebben ingezet, maar met name een rustperiode voor Evert en Inge, die er altijd mee bezig zijn.

Continuïteit
Ondertussen gaan alle activiteiten gewoon door, want er moet een eigen vaarwensschip komen. De Meander V is Evert en Inge hun varend woonhuis, dat langzamerhand publiek eigendom is geworden. Heel begrijpelijk wil het echtpaar hun huis graag weer een beetje voor zichzelf…

VaarwensschipEigen Vaarwensschip
Daarom wordt er gespaard, vergaderd, ontworpen, getekend, voorbereid… de hele winter door! Het eigen vaarwensschip moet er komen en liefst zo snel mogelijk. Dan kunnen we 365 dagen per jaar Vaarwensen vervullen en dan kan de Meander V als reserveschip dienen om spoedwensen en andere nautische activiteiten voor de stichting vervullen.

"Hadden we maar geld als water, dan hadden we morgen een eigen Vaarwens schip. Het water is er al, nu nog het geld."

Om alle vaarwensen te kunnen blijven vervullen, moet er een eigen aangepast Vaarwens schip komen. Omdat elke cent die we krijgen naar de Stichting gaat, en de Stichting elke cent die ze krijgt, gebruikt om haar zieke gasten een mooie dag op het water te geven, durven we te bedelen voor financiële bijdragen en te vragen voor het bedenken en realiseren van initiatieven waar geld mee binnengehaald wordt zoals: statiegeld van lege flessen, opbrengst rommelmarkt, sponsorloop, darttoernooi, viswedstrijd, roeimarathon, bridgetoernooi, legaten, schenkingen, winstpercentage's en ga zo maar door...

Denk mee. Doe mee. Durf mee. Duw mee. Dram mee. Droom mee.

U kunt direct doneren: NL17INGB0005659179 t.n.v. Stichting Vaarwens o.v.v. vaarwensschip

Wintervaren 9