header2

Intakeformulier voor een vaarwens

U kunt tot onze spijt wegens winterreces geen intakeformulier inzenden.

Vanaf 25 februari 2020 staat het intakeformulier weer online en kunt u een verzoek voor een Vaarwens indienen.


Zodra Stichting Vaarwens een eigen Vaarwensschip heeft, kunnen we ook in de winter blijven varen. Er wordt aan gewerkt en dit is de laatste winter dat er een stop is!!!
Waarom winterstop?
Na een druk vaarseizoen is het nu tijd om met winterreces te gaan. De Meander V en haar bewoners Evert en Inge hebben de afgelopen zomer met hulp van vele vrijwilligers het ‘water dun gevaren’ en en bijna 100 vaardagen gemaakt. Velen zullen er een prachtige herinnering aan hebben overgehouden.

Rust
Nu is het tijd voor onderhoud, reparatie, vernieuwing, maar ook een moment van rust… De rust voor allen, die zich de afgelopen zomer en de achterliggende 13 jaren met enorm enthousiasme hebben ingezet, maar met name een rustperiode voor Evert en Inge, die er altijd mee bezig zijn.

Continuïteit
Ondertussen gaan alle activiteiten gewoon door, want er moet een eigen vaarwensschip komen. De Meander V is Evert en Inge hun varend woonhuis, dat langzamerhand publiek eigendom is geworden. Heel begrijpelijk wil het echtpaar hun huis graag weer een beetje voor zichzelf…

VaarwensschipEigen Vaarwensschip
Daarom is er gespaard, vergaderd, ontworpen, getekend, voorbereid… ! Het eigen vaarwensschip is in de maak. M.i.v. volgend seizoen kunnen we 365 dagen per jaar Vaarwensen vervullen en dan kan de Meander V als reserveschip dienen om spoedwensen en andere nautische activiteiten voor de stichting vervullen.

Om alle vaarwensen te kunnen blijven vervullen, komt er een eigen aangepast Vaarwens schip. Omdat elke cent die we krijgen naar de Stichting gaat, en de Stichting elke cent die ze krijgt, gebruikt om haar zieke gasten een mooie dag op het water te geven, durven we te bedelen voor financiële bijdragen en te vragen voor het bedenken en realiseren van initiatieven waar geld mee binnengehaald wordt zoals: statiegeld van lege flessen, opbrengst rommelmarkt, sponsorloop, darttoernooi, viswedstrijd, roeimarathon, bridgetoernooi, legaten, schenkingen, winstpercentage's en ga zo maar door...

Denk mee. Doe mee. Durf mee. Duw mee. Dram mee. Droom mee.

U kunt direct doneren: NL17INGB0005659179 t.n.v. Stichting Vaarwens o.v.v. vaarwensschip

Wintervaren 9