• Het jubileumboek, een mooi geschenk!

Als zoenenjpgHet prachtige jubileumboek ter gelegenheid van twaalf en een half jaar vaarwens dat Evert schreef, is al een tijdje uit. Het is een heerlijk 'koffietafelboek' vol prachtige verhalen, anekdotes en voorvallen tijdens het ontstaan van Stichting Vaarwens. Een echte aanrader en je steunt de stichting ermee bij de aanschaf. Klik op het boek om het te bestellen.

Screenshot maart 2019De onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek in te dienen via een aanvraagpagina. Klik op de foto of hier om naar de aanmeldpagina te gaan.
  • Reanimatiecursussen 2021 gestart

ZVE veiligheid https://www.zve-veiligheid.nl/ geeft onze vrijwilligers weer een gratis reanimatiecursus. Zo blijven we allemaal scherp. Gisteren was de eerste cursusdag. Dank voor je inzet Vincent Vivié.
  • COVID-19 Update:

CoronaWe varen gewoon door, ook deze zomerperiode. Uiteraard volgen wij de ontwikkelingen van het Coronavirus op de voet en hebben regelmatig contact met de betreffende instanties. Gelukkig hebben we ook nu weer groen licht gekregen en mogen wij blijven varen. Wel dienen wij rekening te houden met de RIVM Maatregelen.

09-06-2021 Eerste sticker op de aanhanger geplaatst

Een prachtig bericht van Marleen Hofstra dat we graag delen.

Vandaag mocht ik samen met mijn vader namens de TVM foundation een cheque uitreiken aan Stichting Vaarwens
Laatste levensfase
Stichting Vaarwens verzorgt voor mensen die in hun laatste fase van hun leven verkeren een onvergetelijke dagtocht. Alles is geregeld, van vervoer tot catering. Geheel belangeloos en alles vanuit vrijwilligers en donaties.
Persoonlijk
Vorig jaar 17 Augustus mocht mijn bonusvader Jacques samen met mijn vader Bart een dagtocht maken met stichting Vaarwens. Ze hadden een prachtige dag. Een dag die nog veel gaf om aan vast te houden in de laatste dagen van zijn leven. Het heeft ons zo goed gedaan om ze nog 1 keer zo te zien genieten, samen! Onbetaalbaar!
Tvm Foundation
Er was geen twijfel, ik wist het meteen. Dit was waar ik een donatie voor wilde aanvragen. Wat deze stichting doet is niet in geld uit te drukken. Ze geven mensen een herinnering mee voor altijd.
Om meer mensen te bereiken wilde stichting Vaarwens een aanhanger aanschaffen om meer zichtbaarheid te geven tijdens evenementen. Meer mensen bereiken om ze nog die ene herinnering voor altijd te kunnen geven. TVM heeft dit mede mogelijk gemaakt. En dat heb ik gelukkig nog met Jacques kunnen delen.
Woensdag 28 oktober is Jacques overleden Maar de herinnering van de vaarwens nemen ze ons nooit meer af.
Donatie doen?
Wil jij ook bijdragen aan dit prachtige initiatief?
Doneer dan via; https://lnkd.in/eTa4nas TVM verzekeringen Stichting Vaarwens
#goeddoel #doneer #aanhanger