15-5-2020: Ulco Proost komt de gelederen versterken

We zijn blij en trots te kunnen vermelden dat we een nieuwe kracht hebben kunnen aantrekken. Ulco Proost was al enige tijd werkzaam bij ons als vrijwilliger en hij heeft zijn sporen reeds verdiend in operations als projectmanager, eventmanager,  eventcoördinator, logistiek en ga maar door. Per 1-6-2020 zal hij officieel bij Stichting Vaarwens de gelederen komen verstreken.
U zult hem in de toekomst ongetwijfeld vaak tegenkomen, want de werkzaamheden van Inge werden dermate veel, dat hij voornoemde taken van haar gaat overnemen, opdat zij zich kan bezighouden met de verwerking van de wensen en de planning.

Welkom in ons team Ulco!
Team en bestuur Vaarwens