De Lintjesregen 57dag voor Koningsdag werden Evert en Inge (de oprichters van onze stichting) tijdens de lintjesregen beloond voor hun tomeloze inzet middels een lintje, ontvangen door de Burgemeester van Amsterdam Femke Halsema. Met gepaste trots onving het 'Stel' de onderscheiding, en ook wij zijn er als stichting bijzonder trots op. Gefeliciteerd Evert en Inge!
  • Bouw eigen vaarswensschip gaat voorspoedig

Bouw 62De bouw van het eigen vaarwensschip bij SRF Shipbuilding in Harlingen gaat voorspoedig. Bekijk de bouwvorderingen door op de foto te klikken.
    Let wel, we zijn er nog niet! Er is nog geld nodig voor de inrichting en er is ook nog geen budget voor de exploitatie van het schip. Blijf ons dus steunen!

30-7-2019 Evert en Inge waren te gast bij Radio Noord Holland

Vandaag waren Evert en Inge samen met vormgeefster Tjabien te gast bij June in het programma 'June tot 12'.
Het werd een mooi interview over 12 en half jaar Stichting Vaarwens en het pas uitgekomen boek van Evert daar over.

Klik op de foto en ga naar de link om het interview terug te luisteren.

Na 43 minuten begint het gesprek met Evert en Inge...

RTV NH 2019 3RTV NH 2019 1
RTV NH 2019 2