header2

Nieuwsflitsen

 • De Meander V vraagt assistentie...

  Boek Evert 12Na ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item: "Het eigen schip"
 • Nieuwsbrief beschikbaar

  NieuwsbriefDe onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
 • Gerard Holterman wordt nieuw bestuurslid.

  Gerard Holterman BestuurslidMet trots kunnen we u melden dat Gerard Holterman ons nieuwe bestuurslid is geworden. Gerard heeft ervaring van advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering. Zijn expertise is zeer welkom in onze stichting, zeker nu de stichting een professionaliteitsslag maakt i.v.m. de toenemende groei van wensen en een eigen schip gaat bouwen.

  Welkom Gerard!

Stichting Vaarwens Nieuws

5-6-2018 De Meander V wordt gesponsord geboend...

Een geweldige actie! Rudy van https://www.yachtcleaninginternational.nl/ besloot voor het goede doel de Meander V een flinke – geheel gesponsorde - schrobbeurt te gaan geven. Vandaag kwamen de mannen om het schip te ontdoen van vliegtuigroet, mossen, algen, vuile aanslag en wat iets meer zij…

Duizendmaal dank aan deze toppers, want zo’n klus is voor Evert alleen inmiddels te zwaar geworden! Denkt u aan deze toppers als u uw schip perfect gewassen wilt hebben?

IMG 0008
IMG 0010
IMG 0014
IMG 0015
IMG 0017
IMG 0021
IMG 0023
IMG 0024