• De Meander V vraagt assistentie...

Boek Evert 12Na ruim beraad hebben we besloten dat het noodzakelijk is geworden om in de nabije toekomst een eigen schip voor Stichting Vaarwens te realiseren. Dit is besloten om continuïteit te kunnen blijven bieden voor onze zeer speciale gasten in hun laatste levensdagen, die graag nog éénmaal een onvergetelijke dag op het water willen doorbrengen. Lees alles onder het item: "Het eigen schip"

NieuwsbriefDe onlangs verschenen nieuwsbrief is beschikbaar. In de nieuwsbrief worden de meest actuele ontwikkelingen gemeld. U kunt zich inschrijven voor de regelmatig verschijnende nieuwsbrief door een verzoek via een email te zenden aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
  • Eerste tekeningen vaarwensschip klaar

Presentatie vaarwensschipDiverse aanzichten vaarwensschip webOp 10 januari konden we de eerste ontwerptekeningen van het eigen vaarwensschip presenteren . We vergaderden met onze teamleden over de mogelijkheden om hiervoor de resterende financiën bijeen te krijgen. Heb je ideeën, altijd welkom!
  • Winterstop

Wintervaren 12Na 10 november 2017 vaart de Meander V helaas tijdens de winterperiode niet meer en gaat deze winter wederom in groot onderhoud! Daarna nemen Evert en Inge even hun schip en de tijd voor zichzelf.
    Vanaf eind februari 2018 is de Meander V weer inzetbaar en is het intakeformulier weer online.
    Dank voor uw begrip.

Januari 2018: Nieuwe scheepsstoffering gesponsord door Telstar

In de eerste week van het nieuwe jaar werd door de fa. http://www.telstar-marine.com geheel gesponsord de oude scheepsstoffering van de Meander V voor het eerste deel vervangen. Evert en Inge leven tijdelijk even op tuinstoeltjes, want het bankstel is nu aan de beurt. Het mag ook wel eens, na door duizenden gasten te zijn gebruikt. Met dank aan de fa. Telstar en onze vaarvrijwilliger Hans Ooms, die het verzoek spontaan voor ons indiende bij Telstar.

Stoffering 1Stoffering 2Stoffering 3Stoffering 4