Informatie over Stichting Vaarwens

Onder dit item kunt u alle informatie vinden over de samenstelling, de doelstelling, de structuur en de financiën.

Downloaden:

U kunt de meest recente jaarrekening, Kamer van koophandel inschrijving en ander informatiemateriaal in PDF bestand downloaden en uitprinten.

Promotiemateriaal:

Een klik verder staat promotiemateriaal om te downloaden zoals logo's, flyers en andere stichtingsmateriaal ter promotie van onze stichting, zodat u zelf eventuele sponsoractiviteiten op kunt zetten.

Mocht u vragen hebben, dan kunt u op het volgende tabblad onder 'contact' ons contactformulier invullen en daarmee ons een E-mail sturen. We hebben bewust geen mailadres op de site vermeld, om te voorkomen dat we worden bedolven onder de Spamterreur.

Bellen:
Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen. Als er niet tijdig kan worden opgenomen, wordt u doorgeschakeld.